Survivor 2020’nin yeni bölüm fragmanı tanıtımı olan Survivor 90. Bölüm fragmanı ekranlara geldi. TV8’de yayınlanan ve Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programı olan Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasının yayınlanan yeni bölümünde Ünlüler Takımı ile Gönüllüler Takımı parkurda yeni bir mücadeleye girişti. Ünlüler Takımı’nın rahat oynadığı oyunların sonucunda skor 10-5 oldu ve yarışı Ünlüler Takımı kazandı. İki takım daha sonra Sembol Oyunu oynadı. Erkeklerde Yasin Obuz, kadınlarda Nisa Bölükbaşı kazandı. Yasin’in üçüncü, Nisa’nın beşinci sembolü oldu. Nisa, birlikte yemek yiyeceği arkadaşı olarak Evrim Keklik’i seçti, Yasin ise Ardahan’ı seçti. Survivor son bölüm fragmanı olan Survivor 28 Mayıs fragmanı yayına girdi. Survivor’da Ayak Tenisi mücadelesi izlenecek ve Anlat Bakalım yarışması yapılacak.

SURVİVOR 90. BÖLÜM FRAGMANI TANITIMI – SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRGAMANI 2020

Survivor 2020’nin yeni bölüm fragmanı olan Survivor 90. Bölüm fragmanı yayına girdi. Survivor’ın 90. Bölümünde Acun Medya ekibine karşı Survivor 2020 takımı Ayak Tenisi maçı yapacak. Survivor 2020 kadrosunda Sercan Yıldırım, Ardahan ve Yasin Obuz olacak. Acun Medya’da ise Acun Ilıcalı’nın yanı sıra yine İrem Kanan sahaya çıkacak.

SURVİVOR 28 MAYIS FRAGMANI TANITIMI YAYINLANDI

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasının 28 Mayıs fragmanı tanıtımı olan Survivor son bölüm fragmanı TV8’in sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Survivor’ın yeni bölümünde Ayak Tenisi maçının ardından Anlat Bakalım yarışması yapılacak ve Ünlüler Takımı ile Gönüllüler Takımı yeni bir mücadelede karşı karşıya gelecek.