Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması nefes kesen mücadeleler ile devam ediyor. Survivor 2020 yeni bölüm fragmanı ve tanıtımı olan Survivor 91. Bölüm fragmanı yarışma severler ile buluştu. Survivor’ın yayınlanan son bölümünde Survivor 2020 takımı ile (Sercan Yıldırım, Sadık Ardahan Uzkanbaş ve Yasin Obuz) Acun Medya Takımı (Acun Ilıcalı, Esat Yontunç ve İrem Kanan) ayak tenisi maçında karşı karşıya geldi. Maçın ardından ise Ünlüler ve Gönüllüler Takımı Anlat Bakalım oyunu oynadı. Survivor 2020’nin son bölüm fragmanı olan Survivor 29 Mayıs Cuma fragmanı izleyiciler ile buluştu. Takım yarışmacılarının giderek azaldığı, çeyrek finalin yaklaştığı ve heyecanın her geçen mücadelede daha da çoğaldığı Survivor 2020’de yine reyting rekorları kıracak bir bölüm TV8 ekranlarında olacak. Çekimlerine Dominik Cumhuriyeti’nde devam edilen Survivor 2020’nin tanıtım ve yayın notları haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR 91. BÖLÜM FRAGMANI TANITIMI – SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI 2020

Survivor 2020’nin yeni bölüm fragmanı olan Survivor 91. Bölüm fragmanı yayına girdi. Yeni bölümde iki takım ödül oyununda karşı karşıya gelecek. Zorlu bir parkurda sinirlerin gerildiği bir mücadele olacak. Ünlüler ve Gönüllüler Takımından hangisinin galip çıkacağı yeni bölümde belli olacak.

SURVİVOR 29 MAYIS CUMA FRAGMANI – SURVİVOR SON BÖLÜM FRAGMANI 2020

Survivor son bölüm fragmanı 2020, Survivor 29 Mayıs Cuma fragmanı tanıtımı izleyiciler ile buluştu. Adada gerginlik tırmanıyor. Yunus Emre Özden yine rakip takımın yarışmacıları ile söz dalaşına girecek. Berkan Karabulut ve Ardahan ile karşılıklı atışmaların yaşanacağı yeni bölümde Yunus Emre’nin iddialı istatistik açıklamaları ekrana gelecek.