Survivor 2020 ünlüler gönüllüler yarışması yeni bir eleme gecesi daha yaşadı. Tartışmaların, restleşmelerin ve yeni döneme dair ipuçlarının yer aldığı son bölümde yine büyük heyecan yaşandı. Survivor yeni bölüm fragmanı 2020 tanıtımı olan Survivor 96. Bölüm fragmanı ekranlara geldi. Survivor’da oynanan İletişim Ödülü’nü Ünlüler Takımı kazandı ve daha sonra Ada Konseyi toplandı. Acun Ilıcalı, Barış Murat Yağcı ile Evrim Keklik arasında yaşanan tartışmaya değindi ve Barış’ı tavrından dolayı uyardı. Barış Murat Yağcı tartışmada abartmış olabileceğini söyleyip Evrim’den, ailesinden ve Acun Medya ekibinden özür diledi. Evrim Keklik ise geri adım atmadı ve haklı olduğunu iddia etti. Survivor son bölüm fragmanı 2020 tanıtımı olan Survivor 3 Haziran Çarşamba fragmanı TV8’in sosyal medya mecralarından paylaşıma sunuldu. Survivor’a Aycan Yanaç veda etti ve yeni dönem başladı. Survivor’da yeni takımlar kurulacak ve mücadele sürecek.

SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI 2020 – SURVİVOR 96. BÖLÜM FRAGMANI TANITIMI

TV8’in izlenme rekorları kıran yarışma programı Survivor 2020 yeni bölüm fragmanı tanıtımı olan Survivor 96. Bölüm fragmanı tanıtımı yayına girdi. Yeni bölümde bireysel yarışlar yapılacak ve en iyi 4 yarışmacı seçilecek. Daha sonra ise bu 4 yarışması kendi arasında yarışacak ve 2 yarışmacı sona kalarak takım kaptanı olacak.

Survivor Barış kimdir, nereli, yaşı kaç, boyu, burcu ne, ne iş yapıyor?

SURVİVOR 3 HAZİRAN FRAGMANI TANITIMI – SURVİVOR SON BÖLÜM FRAGMANI

Türkiye’nin en sevilen programlarından Survivor son bölüm fragmanı tanıtımı olan Survivor 3 Haziran fragmanı yayınlandı. Takım kaptanları seçildikten sonra Ada Konseyi yeniden toplanacak ve kaptanlar yeni takımları oluşturacak. Kıran kırana geçecek bir mücadele TV8 ekranlarında saat 20.00’de başlayacak.

Survivor 2020 neden deniz kenarında, sahilde değil?