Survivor 2020’de önemli bir eşik daha geçildi. Artık Ünlüler ve Gönüllüler Takımları Survivor’da olmayacak. Bunun yerine Kırmızı Takım ve Mavi Takım olarak 2 takım parkurda karşı karşıya gelecek. Survivor yeni bölüm fragmanı 2020 olan Survivor 97. Bölüm fragmanı ekranlara geldi. Survivor’ın yayınlanan son bölümünde izleyenleri ekran başına kilitleyen görüntüler ekrana geldi. Kalan 10 yarışmacı takım kaptanı olmak için mücadele etti ve son 2’ye Cemal Can Canseven ile Sercan Yıldırım kaldı. Her iki yarışmacı da Ada Konseyi’nde takımlarını seçti. İki takım kaptanı da bu seçimlerden çok mutlu olduğunu yeni bölüm tanıtımında dile getiriyor. Sercan Yıldırım harika bir seçim olduğunu, Kırmızı Takım’ın olması gerektiği gibi olduğunu dile getirdi. Survivor son bölüm fragmanı 2020 olan Survivor 4 Haziran Perşembe fragmanı tanıtımı çok konuşulacak. Survivor 2020’de ilk kez bir kadın ve erkek yarışmacı parkurda yarışacak. Barış Murat Yağcı ile Evrim Keklik büyük bir mücadelede hızlarını ve yeteneklerini sergileyecekler. Survivor’da yarışmacıların Kırmızı ve Mavi Takımlara ayrıldıktan sonraki ilk yarış saat 20.00’de TV8 ekranlarında başlayacak.

SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI 2020 TANITIMI – SURVİVOR 97. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Survivor 2020 yeni bölüm fragmanı tanıtımı olan Survivor 97. Bölüm fragmanı ekranlara geldi. Yeni bölümde Ödül Oyunu oynanacak ve her iki takım yine büyük bir mücadeleye girişecek. Kırmızı Takım’ın yeni yarışmacıları şunlar oldu; Sercan Yıldırım, Elif Yıldırım Gören, Berkan Karabulut, Yunus Emre Özden ve Barış Murat Yağcı.

SURVİVOR SON BÖLÜM FRAGMANI 2020 – SURVİVOR 4 HAZİRAN FRAGMANI İZLE

Survivor son bölüm fragmanı 2020 olan Survivor 4 Haziran Perşembe fragmanı tanıtımı yayınlandı. Mavi Takım’da şu isimler yarışacak; Cemal Can Canseven, Nisa Bölükbaşı, Yasin Obuz, Sadık Ardahan Uzkanbaş ve Evrim Keklik. Survivor 2020 TV8 ekranlarında yeni bölümleri ile her gün yayınlanmaya devam ediyor.

Survivor Cemal Can Canseven kimdir, nereli, boyu, kilosu, burcu ne?