Survivor yarışması bugün yemek mücadelesine sahne olacak. İki takım, birbirinden daha iyi yemekler yaparak jüri üyelerine beğendirmeye ve ödül kazanmaya çalışacak. Yayınlanan fragmanda, yemek yarışmacı öncesi yarışmacılara Masterchef jürilerinin yardımcı olmaya çalıştığı görüntüler yer aldı. Fragmanı izleyen Survivor hayranları, Somer Şef'in kim olduğunu, eşini, boyunu, kızını ve yaşını araştırmaya başladı. Masterchef jürilerinden Somer Sivrioğlu ile ilgili detaylar, haberimizde...

SURVIVOR'A KATILAN SOMER SİVRİOĞLU KİMDİR?

Annesi de şef olan Somer Sivrioğlu, Bilkent Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra radikal bir kararla Avustralya'ya taşındı. 1996 yılında Avustralya'ya yerleşen Somer Sivrioğlu, ülkede 23 yıl boyunca kaldı ve 2 restoran açtı. Ülkenin en bilindik isimlerinden biri olan Somer Sivrioğlu, menülerinde genel olarak Türk yemeklerine yer verdi. Kariyeri boyunca yerel işletme ödülü, en iyi restoran ödülü, RCNSW Mükemmellik Ödülü ve buna benzer birçok ödülün sahibi olan Somer Sivrioğlu'nun Türkiye'de ise herhangi bir restoranı bulunmuyor.

danilo zanna - tuğçe demirbilek

SOMER SİVRİOĞLU EŞİ

Somer Sivrioğlu, kısa bir süre önce eşi Aslı Sivrioğlu'ndan boşanmıştı. Somer Sivrioğlu'nun eşini İstanbul'da aldattığı iddiaları ortaya atılmış, Sivrioğlu çifti bu haberlerin ardından boşanma kararı almıştı.

SOMER ŞEF BOYU

Somer Sivrioğlu'nun boyu 1,90'dır.

SOMER SİVRİOĞLU YAŞI

Somer Sivrioğlu 25 Mayıs 1971 yılında doğdu ve 48 yaşındadır. Usta şef, kısa bir süre sonra 49 yaşına girecek.

mehmet yalçınkaya aşçılık okulu

SOMER ŞEF KIZI

Somer Şef'in boşandığı eşi Aslı Sivrioğlu'ndan iki çocuğu bulunuyor. Somer Sivrioğlu'nun çocuklarının ismi Derin ve Deniz olarak biliniyor.