Survivor 2021 heyecanı TV8 ekranlarında devam ediyor. Yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden olan Aleyna Çalışkan’ın hayatına dair detaylar merak ediliyor. Survivor Aleyna Çalışkan kimdir nerelidir, kaç yaşında, boyu kaç, burcu ne, mesleği ne iş yapıyor? sorularının cevapları araştırılıyor. Vücut gekiştirme ve fitness sporları ile profesyonel olarak ilgilenen ve Türkiye Şampiyonluğu da bulunan Aleyna, sosyal medya hesaplarını da aktif olarak kullanan bir isimdi. Televizyon ekranlarında daha önce de kamera karşısına geçen Aleyna, ATV ekranlarında yayınlanan Kızlar ve Anneleri adlı yarışma programına annesi ile birlikte katılmıştı.

Ayrıca Show TV’de yayınlanan Kuaförüm Sensin adlı yarışmaya da katılan Aleyna, Survivor adasında yaşadığı zorluklarla ilgili konuşmuştu. Adadaki ilk günleri hakkında bilgi veren Aleyna Çalışkan, yarışmaya yedeklerden katılmanın dezavantajlı bir durum olduğunu, ortama alışmakta bir süre güçlük çektiğini kaydetmişti. Survivor yarışmasının dışarıdan göründüğü gibi olmadığını söyleyen Aleyna, diğer yarışmacıların daha önceden birbirlerini tanıdığını, kendisinin ise yedeklerden katıldığı için uyum sorunu yaşadığını söylemişti.

Survivor’ın farklı bir yer olduğunu söyleyen, izlendiğinde basit durduğunu ancak öyle olmadığını kaydeden Aleyna, güçlü durmaya çalıştığını, sevdiği insanları ise çok özlediğini anlatmıştı. Survivor 2021’de birleşme partisine katılmaya hak kazanan yarışmacılar arasında olan ve yaşamına dair ayrıntılar araştırılan Aleyna Çalışkan’a dair tüm merak edilenler haberimizde yanıt buluyor.

Survivor Aleyna Çalışkan kimdir nerelidir?

Survivor 2021 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Aleyna Çalışkan 15 Temmuz 1998 doğumludur. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde eğitim gören Aleyna, 12 yaşından bu yana sporla ilgileniyor. 2020 IFBB Bikini Fitness Türkiye Şampiyonu olan Aleyna, profesyonel olarak vücut geliştirme ve fitness sporları ile yakından ilgileniyor. Ayrıca pilates eğitmenliği de yapan Aleyna Çalışkan, voleybol, badminton, karate ve boks sporlarına da ilgi duyuyor. Hırslı ve güçlü bir karaktere sahip olan Aleyna, kaslı vücudu ve güçlü fiziği ile dikkat çekmeyi sürdürüyor.

Aleyna Çalışkan

Survivor Aleyna Çalışkan kaç yaşında?

1998 doğumlu olan Survivor 2021 yarışmacısı Aleyna Çalışkan 23 yaşındadır. Üniversite öğrencisi olan Aleyna Çalışkan, televizyon ekranlarında ilk kez görünmüyor. Geçtiğimiz yıllarda “Kızlar ve Anneleri” ile “Kuaförüm Sensin” adlı yarışmalara da katılan Aleyna, Survivor 2021’de gönüllüler takımında mücadele etmeye devam ediyor.

Hanzade Ofluoğlu

Survivor Aleyna Çalışkan boyu kaç?

Survivor 2021 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Aleyna Çalışkan’ın boyu 1.67 cm’dir. Yarışmaya katıldığında 53 kiloda olan Aleyna Çalışkan’ın kaç kiloya düştüğü henüz bilinmiyor.

Aleyna Çalışkan

Survivor Aleyna Çalışkan burcu ne?

15 Temmuz doğumlu olan Survivor 2021 yarışmacısı Aleyna Çalışkan’ın burcu Yengeçtir. Evli olmayan Aleyna Çalışkan’ın özel hayatına dair detay bulunmuyor.

Ayşe Yüksel

Survivor Aleyna Çalışkan mesleği ne iş yapıyor?

Survivor yarışmacısı Aleyna Çalışkan’ın mesleği vücut geliştirme, fitness sporları ve pilates eğitmenliğidir. Aleyna Çalışkan pilates eğitmenliği işi yapıyor. Kişisel hobileri arasında dans etmek de olan Aleyna, Zumba ve tango dansları da yapıyor.

Aleyna Çalışkan