Survivor 2021 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu’nun hayatına dair detaylar araştırılıyor. Survivor Aleyna Kalaycıoğlu boyu kaç, burcu ne, kaç yaşında, kardeşi kim, sevgilisi var mı, mesleği ne iş yapıyor? sorularının yanıtları merak ediliyor. 1998 yılında Bursa’da doğan, Yalova’da büyüyen ve Survivor 2021’e Amerika Los Angeles’tan katılan Kalaycıoğlu, Los Angeles’ta eğitim hayatını sürdürüyor ve bir taraftan da çalışıyor. Annesi ve babası kendisi 10 yaşındayken ayrılan, annesi ve kardeşi ile birlikte İstanbul’a taşındıklarını ve İstanbul’da büyüdüğünü dile getiren Kalaycıoğlu, babası ile görüşmediğini, babasının hiçbir şekilde destek olmadığını kaydetmişti.

İstanbul’a taşınma süreci ile hayatının değiştiğini söyleyen Aleyna Kalaycıoğlu, lise eğitiminin ardından dil eğitimi aldığını, sınavlara hazırlandığını ve böylece Amerika’da uçak mühendisliği bölümünü kazandığını anlatmıştı. 10 yıldır voleybol sporu ile yakından ilgilenen, son 3 yıldır okul takımında beach volleyball oynayan Kalaycıoğlu, Survivor’a ilk kez bu yıl başvurduğunu ve ilk 6’da yer aldığını söylüyor. Survivor sürecinin zorlu geçtiğini anlatan Kalaycıoğlu, hem mental anlamda hem de fiziki olarak çok zorlandığını ancak sonunda kadroya dahil olduğunu ve yeni bir başlangıç yaptığını söyledi. Aleyna Kalaycıoğlu’nun yaş, boy ve meslek bilgisi, ne iş yapıyor, hangi burç soruları ve özel hayatına dair detaylar haberimizde yer buluyor.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu kaç yaşında?

1998 doğumlu olan Survivor 2021 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu 23 yaşındadır. Yarışmanın tanıtım videolarında oldukça iddialı sözler söyleyen Kalaycıoğlu, “Peşinden gidecek cesaretim vardı, gerçekleştirdiğim hayalleri Survivor’la taçlandırmaya gidiyorum” sözleri ile dikkat çekmişti.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu boyu kaç?

Survivor 2021 yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu’nun boyu 1.70 cm’dir. Survivor 2021’de şu ana kadar takımı ile birlikte 137 mücadeleye giren Kalaycıoğlu, bunlardan 74’ünü kazandı, 63’ünü ise kaybetti. Birebir mücadelelerde ise 38 oyunu kazandı, 31 oyunda ise mağlup oldu. Yüzde 54 başarı oranı ile yarışmayı sürdüren Aleyna Kalaycıoğlu, Survivor 2021’in en dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor.

survivor aleyna çalışkan boyu kaç

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu burcu ne?

1998 doğumlu olan Aleyna Kalaycıoğlu’nun doğum günü ve burcu hakkında bilgi bulunmuyor. Survivor 2021 performans tablosunda 10. Sırada yer alan ve performansı giderek artan Aleyna Kalaycıoğlu, programın çok konuşulan yarışmacıları arasındadır.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu kardeşi kim?

Survivor 2021 yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu’nun kardeşi Cansu Kalaycıoğlu’dur. Engelli bir birey olan Cansu, ablası Aleyna’yı yarışmaya katılmak için teşvik eden kişidir.

survivor ayşe yüksel kimdir nereli

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu mesleği ne iş yapıyor?

Survivor 2021 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu’nun mesleği ve ne iş yapıyor sorusu yanıt buldu. Aleyna Kalaycıoğlu Amerika Los Angeles’ta bulunan bir okulda öğrenci ve eğitim hayatına devam ediyor.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu