Survivor 2021 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu’nun hayatı araştırılıyor. Survivor Aleyna Kalaycıoğlu kimdir, aslen nereli, yaşı kaç, boy kilo bilgisi, burcu ne? Sorularının yanıtları merak ediliyor. Yarışmacı, peşinden gidecek cesareti olduğunu, bu güne kadar gerçekleştirdiği hayallerini Survivor’la taçlandırmaya geldiğini kaydediyor. Survivor’da ana kadroya dahil olma sürecinin zorlu geçtiğini, hem mental, hem de fiziki anlamda çok zorlandığını ancak seçmelerin sonuna geldiğini ve yarışmacılar arasında yerini aldığını söyleyen Aleyna Kalaycıoğlu, yeni bir başlangıç ile yarışmada oldukça iddialı olduğunu sözlerine ekliyor.

Survivor’a ilk kez bu yıl başvurduğunu ve 6’da yer aldığını söyleyen yarışmacı, şampiyonluğun en güçlü adaylarından olduğunun altını çiziyor. Survivor 2021 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu’nun yaşamına dair merak edilen detaylar haberimizde yer buluyor.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu kimdir, hayatı

Survivor 2021 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu 1998 Bursa doğumludur. Yalova’da büyüdü. Annesi ile babası 10 yaşındayken ayrıldı. Annesi ve kardeşi ile birlikte İstanbul’a taşındı. Bu taşınma süreci ile hayatı tamamen değişti. Lise eğitiminin ardından dil eğitimi aldı. Sınavlara hazırlandı ve Amerika’da uçak mühendisliği bölümünü kazandı. Los Angeles’ta eğitim hayatına devam ediyor ve bir taraftan da çalışıyor. Yarışmaya engelli bir birey olan kardeşi Cansu’nun teşviki ile başvurdu ve seçmelerin ardından ana kadroda yer almayı başardı.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu aslen nereli?

Survivor 2021 yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu aslen Bursalıdır. 10 yaşına kadar Yalova’da yaşadı. Daha sonra İstanbul’da yaşamını sürdürdü. Yarışmaya Los Angeles’tan katılıyor.

ayşe yüksel nereli, kaç yaşında, boyu kaç

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu yaşı kaç?

1998 doğumlu Survivor 2021 yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu’nun yaşı 21’dir. 10 senedir voleybol oynayan yarışmacı, son 3 yıldır beach volleyball okul takımında yer alıyor.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu boy kilo nedir?

Survivor 2021 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu’nun boy ve kilo bilgisi bilinmemektedir.

aleyna çalışkan aslen nereli

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu burcu ne?

Survivor 2021 yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu’nun burcu bilinmiyor.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu