Survivor 2020’nin tikleri ile dikkat çeken yarışmacısı Sadık Ardahan Uzkanbaş’ın hayatı merak ediliyor. Kazandığı ödülden Cemal Can Canseven’e verirken yakalanan Ardahan, ceza ile karşı karşıya kalmıştı. Acun Ilıcalı, Ardahan’a kazanılan 2 ödülden men cezası vermiş, daha sonra ise bunun şaka olduğunu söylemişti. Sadık Ardahan Uzkanbaş’ın özgeçmiş ve biyografi bilgilerini merak eden izleyiciler, Survivor Ardahan kim, aslen nereli, kaç yaşında? Survivor Ardahan’ın boyu kaç cm? Survivor Sadık Ardahan ne iş yapıyor, mesleği nedir? Sorularına yanıt arıyor. Survivor haftalık ve genel performans tablosunda üst sıralarda yer almayan ve zaman zaman çıkışa geçse de izleyicilerin favorilerinden olmayan Ardahan’ın hakkında bilinenler haberimizde cevap buluyor.

SURVİVOR ARDAHAN KİM, ASLEN NERELİ?

Survivor 2020’de yarışan Sadık Ardahan Uzkanbaş 1987 yılında Adana’da dünyaya geldi. Yaşamını Adana’da sürdüren Ardahan aslen Adanalıdır. 8 yıl Adanaspor altyapı takımında futbol oynayan, daha sonra sakatlık yaşayıp futbolu bırakan Ardahan, askerliğini yaptıktan sonra Dubai’de ve Kazakistan’da çalıştı.

Survivor Panorama sunucusu Damla Can kimdir? Damla Can’ın boyu kaç, kaç yaşında, evli mi, sevgilisi kim, burcu ne, nereli?

Sadık Ardahan Uzkanbaş

SURVİVOR ARDAHAN KAÇ YAŞINDA, BOYU KAÇ?

Survivor yarışmacısı Sadık Ardahan Uzkanbaş 33 yaşında. Ardahan’ın boyunun kaç olduğu bilinmiyor. Yeni yerler ve kültürler keşfetmeyi seven Ardahan, Survivor’a katıldığı için çok mutlu olduğunu sık sık tekrarlıyor. Geçtiğimiz günlerde kendisi gibi Adanalı olan Fatih Terim, Acun Ilıcalı kanalı ile Ardahan’a selam yollamıştı.

Survivor Panorama sunucusu Melisa Emirbayer kimdir, sevgilisi kim? Survivor Panorama yorumcuları kim?

SURVİVOR SADIK ARDAHAN NE İŞ YAPIYOR?

Survivor yarışmacısı Sadık Ardahan Uzkanbaş’ın ne iş yaptığı bilinmiyor ancak kafe işletmecisi olduğu sanılıyor. Çocukluk ve ilk gençlik dönemlerinde futbol oynayan Ardahan, oğlak burcudur. Survivor’a 80 kilo katılan Ardahan, geçen sürede 8 kilo verdi ve 72 kiloya düştü.

Survivor Panorama sunucusu Gökhan Özdemir kimdir?

Sadık Ardahan Uzkanbaş