TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı’nın sunumu ile ekranlara gelen Survivor 2020’de heyecan sürüyor. Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Sadık Ardahan Uzkanbaş, yarışmanın en merak edilen isimleri arasında yer alıyor. Performansı ve tavırları ile izleyicilerin takdirini toplayan Ardahan’ın yaşamına dair detaylar merak ediliyor. Survivor Ardahan kimdir, aslen nerelidir? Survivor Sadık Ardahan Uzkanbaş ne iş yapıyor, mesleği nedir? Sorularına yanıt aranıyor. Survivor Gönüllüler Takımı’nın başarılı yarışmacısı Ardahan’ın hakkında derlenen notlar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR ARDAHAN KİMDİR?

Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Sadık Ardahan Uzkanbaş 1987 Adana doğumlu. Yaşamını Adana’da sürdüren ve 8 yıl Adanaspor’un altyapısında oynayan Ardahan, futbol oynarken yaşadığı sakatlık sebebiyle futbolu bıraktı ve askere gitti. Asker dönüşü birçok ülkeye giderek çalışan Sadık Ardahan Uzkanbaş Dubai’de 2 yıl kaldı. Spora da ara vermeden devam eden Ardahan, Kazakistan’da da 6 ay yaşadı.

Survivor Mert Öcal kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? Mert Öcal’ın boyu kaç, dizileri, ne iş yapar, mesleği ne?

SURVİVOR ARDAHAN ASLEN NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Survivor 2020 yarışmacısı Ardahan aslen Adanalı. Survivor Ardahan 33 yaşında. Yeni kültürler ve yerleri keşfetmeyi seven Ardahan, sık sık gezi turları düzenliyor ve yeni insanlarla tanışıyor.

Survivor Cemal Can kimdir, kaç yaşında, sevgilisi kim, boyu kaç? DJ Cemal Can Canseven kaç doğumlu?

SURVİVOR SADIK ARDAHAN UZKANBAŞ NE İŞ YAPIYOR?

Survivor’da yarışan Sadık Ardahan Uzkanbaş’ın ne iş yaptığına dair bir bilgi bulunmuyor ancak kafe işletmeciliği yaptığı sanılıyor. Survivor 2020 kadrosuna dahil olan Sadık Ardahan Uzkanbaş, en büyük hayallerinden birine kavuştuğunu, bu yüzden kendisini şanslı hissettiğini söylüyor.

Survivor Barış kimdir, kaç yaşında, boyu kaç, nereli? Barış Murat Yağcı’nın burcu ne?

SURVİVOR ARDAHAN’IN MESLEĞİ NEDİR?

Survivor 2020 yarışmacısı Ardahan’ın eski mesleği futbolcudur. Ardahan’ın yeni mesleği bilinmiyor. Arkasında bir hikaye bırakmak için Survivor’a katıldığını kaydeden Sadık Ardahan Uzkanbaş’ın Survivor’da 8 kilo verdiği ve 72 kiloya düştüğü ortaya çıkmıştı.