Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Sadık Ardahan Uzkanbaş’ın hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Survivor 2020’de yarışmaya devam eden Ardahan’ın kim ve nereli olduğu, memleketi, yaşı, boy ve kilosu ile meslek bilgisini araştıran yarışma severler, Survivor Ardahan kimdir? Survivor Ardahan aslen nereli? Survivor Ardahan kaç yaşında? Survivor Ardahan’ın boyu kaç cm? Survivor Sadık Ardahan’ın mesleği nedir? Sorularına yanıt arıyor. Survivor genel performans tablosunda yüzde 50.47 başarı oranı ile dokuzuncu sırada olan, takımı ile birlikte 214 oyun oynayıp 108 oyun kazanan, 106 oyun kaybeden, birebir oyunlarda ise 48 galibiyet, 55 mağlubiyet grafiği ile kötü bir tablo çizen Sadık Ardahan Uzkanbaş, haftalık sıralamada ise altıncı sırada yer alıyor. Survivor Ardahan bu hafta birebir oyunlarda 7 galibiyet, 7 mağlubiyet oranı ile mücadeleye devam ediyor. Survivor’ın tikleri ile ünlü yarışmacısı Sadık Ardahan Uzkanbaş’ın yaşamına dair detaylar ortaya çıktı.

SURVİVOR ARDAHAN KİMDİR?

Survivor 2020’de yarışan Sadık Ardahan Uzkanbaş 1987 yılında Adana’da dünyaya gözlerini açtı. Yaşamını Adana’da ailesi ile birlikte sürdüren Sadık Ardahan, Adanaspor’un altyapı takımında 8 yıl futbol oynadı ve yaşadığı sakatlıklardan dolayı futbola ara vermek durumunda kaldı. Askerden geldikten sonra Dubai ve Kazakistan’a gidip bir süre çalışan Ardahan, daha sonra Adana’ya döndü. Survivor 2020 kadrosunda yer alan Sadık Ardahan Uzkanbaş, Gönüllüler Takımı’nda yarışmaya devam ediyor.

Survivor Evrim'in boyu kaç? Survivor Evrim Keklik'in burcu ne? Evrim Keklik Fenerbahçe'de voleybol mu oynadı?

Sadık Ardahan Uzkanbaş

SURVİVOR ARDAHAN ASLEN NERELİ?

Survivor yarışmacısı Sadık Ardahan aslen Adanalıdır. Adana’da doğup büyüyen Ardahan, Survivor Birleşme Partisi’nde “Adana’ya Gidek mi” adlı şarkıyı söylemişti. Sık sık Adanalı olduğunun vurgusunu yapan Sadık Ardahan’a geçtiğimiz günlerde kendisi gibi Adanalı Fatih Terim’den selam gelmişti.

SURVİVOR ARDAHAN KAÇ YAŞINDA?

1987 doğumlu olan Survivor Sadık Ardahan Uzkanbaş 33 yaşında. Yeni yerler ve kültürler keşfetmeyi seven, bu yüzden her fırsatta seyahat eden Sadık Ardahan, en büyük hayallerinden biri olan Survivor’a katıldığı için kendisini çok şanslı hissettiğini söylemişti.

Survivor Aycan Yanaç kimdir, nereli? Survivor Aycan boy kilo bilgisi, evli mi, burcu, mesleği ne?

Sadık Ardahan Uzkanbaş

SURVİVOR ARDAHAN’IN BOYU KAÇ CM?

Survivor 2020’de yarışmaya devam eden Sadık Ardahan’ın boyu bilinmiyor. Survivor’a 80 kilo katılıp 72 kiloya düşen Ardahan oğlak burcudur.

Binlerce kişinin beklediği, para, gıda ve elektrik yardımı başvuruları başladı, başvuru şartları için tıklayın.

SURVİVOR ARDAHAN’IN MESLEĞİ NEDİR?

Survivor’da yarışan Ardahan’ın mesleği tam olarak bilinmese de kafe işletmecisi olduğu söyleniyor. Survivor 2020’nin hakkında en az bilgi bulunan yarışmacısı Sadık Ardahan Uzkanbaş, finale doğru emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Survivor Ersin Korkut kimdir, nereli, boyu, evli mi?

Sadık Ardahan Uzkanbaş