Bekleyiş sona erdi, Survivor 2020 başladı. Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programı olan Survivor, bu sezon yine birbirinden zorlu mücadelelere sahne olacak. Yarışmada bu sezon yer alan isimlerden Ardahan Uzkanbaş'ın kim olduğu ise merak konusu haline geldi. Peki Survivor Ardahan kimdir? Yaşı kaç, nereli, boyu ve kilosu ne? İşte detaylar...

SURVIVOR ARDAHAN KİMDİR?

Survivor 2020 yarışmacılarından Ardahan, küçük yaşlarda futbola merak sardı. Adanaspor'un altyapısında 10 yıla yakın forma giyen Ardahan, sakatlığı sonrası en büyük hayaline veda etti. Askere giden Survivor Ardahan, daha sonra iki kez yurt dışına çıktı. 2 yıl Dubai'de ve 6 ay Kazakistan'da yaşayan ve farklı kültürler tanıyan Survivor Ardahan, bir yandan da sporla ilgileniyor. Survivor Ardahan, Survivor 2020'nin en iddialı isimleri arasında yer alıyor.

survivor panorama damla can aslen nereli evli mi eşi sevgilisi kim

SURVIVOR ARDAHAN KAÇ YAŞINDA

Survivor yarışmacılarından Ardahan Uzkanbaş,1987 yılında doğdu. Doğum tarihi gün ve ay olarak bilinmeyen Ardahan Uzkanbaş, 33 yaşında.

SURVIVOR ARDAHAN NERELİ

Survivor yarışmacılarından Ardahan, Adana'da doğdu. Yarışma öncesinde de Adana'da ikamet eden Ardahan'ın aslen Adanalı olduğu kaydediliyor.

SURVIVOR ARDAHAN BOYU - KİLOSU

Survivor yarışmacılarından Ardahan'la ilgili en çok merak edilen konulardan biri de kilosu ve boyu oldu. Sadık Ardahan Uzkanbaş'ın boyu ve kilosuyla ilgili internette herhangi bir bilgi bulunmuyor. Bu nedenle Ardahan'ın boyu ve kilosu bilinmiyor.

survivor panorama melisa emirbayer sevgilisi kim boyu kaç