Survivor Gönüllüler Takımı’nın iddialı yarışmacıları arasında olan ve performansı ile dikkat çeken Sadık Ardahan Uzkanbaş’ın hayatı ve geçmişine dair detaylar belli oldu. Survivor’da Ardahan’ı izleyenler, Adanalı yarışmacıya dair detayları öğrenmeye çalışıyor. Survivor Ardahan kimdir, nereli, boyu kaç? Survivor Ardahan kaç yaşında? Survivor Ardahan ne iş yapıyor, mesleği ne? Sorularına yanıt bulundu. Bir çok farklı ülkede yaşayan ve farklı kültürler keşfetmeyi seven Ardahan’ın yaşamına dair detaylar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR ARDAHAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Survivor 2020 yarışmacısı Sadık Ardahan Uzkanbaş 1987 yılında Adana’da doğdu. Ardahan 33 yaşında. 8 yıl Adanaspor altyapı takımında futbol oynayan ve sakatlık yaşayıp futbola ara veren Ardahan bu süreçte askere gitti ve askerden döndükten sonra çalışmak için yurtdışına çıktı. Önce Dubai’de 2 yıl kalan, daha sonra Türkiye’ye dönen ve spora zaman ayıran Ardahan, daha sonra Kazakistan’a gitti ve 6 ay da orada çalıştı.

SURVİVOR AYCAN YANAÇ NERELİ, KAÇ YAŞINDA, NE İŞ YAPIYOR?

SURVİVOR ARDAHAN NERELİ, BOYU KAÇ?

Survivor 2020’de yarışan Ardahan Uzkanbaş Adanalı. Boyuna dair bir bilgi bulunmayan Sadık Ardahan Uzkanbaş’ın Survivor’a katıdığında 80 kilo olduğu, şimdi ise 72 kiloya düştüğü biliniyor.

SURVİVOR BARIŞ MURAT YAĞCI'NIN BOYU KAÇ, YAŞI NE, DOĞUM GÜNÜ NE ZAMAN?

SURVİVOR ARDAHAN NE İŞ YAPIYOR, MESLEĞİ NE?

Survivor 2020 yarışmacısı Ardahan’ın ne iş yaptığına ve mesleğine dair bir bilgi yok ancak kafe işletmecisi olduğu sanılıyor. Yeni yerler ve yeni kültürler ile yeni insanlar tanımayı çok sevdiğini, bu sebepten imkanı olduğu süre içinde hep bir yerlere gittiğini ve yeni yerler gördüğünü söyleyen Ardahan, hayali olan Survivor’da bulunduğu için kendisini çok şanlı hissettiğini söylüyor.