Survivor 2020 yarışmacılarından olan Ardahan Uzkanbaş, Masterchef 2020’ye konuk oldu. Yarışmacılarla birlikte mutfağa giren ve yeteneklerini sergileyen Ardahan’ın yaşamına dair detaylar merak ediliyor. Survivor Ardahan kimdir, nereli? Survivor Ardahan kaç yaşında, boyu kaç? Survivor Ardahan sevgilisi Tuğçe Ergişi kim? Sorularının yanıtları araştırılıyor. Survivor 2020’yi yüzde 52’lik bir başarı ile tamamlayan ve şampiyonluk adayları arasında yer aldığı halde yarışmaya erken veda eden isimlerden olan Ardahan Uzkanbaş, yarışmada 345 oyun oynadı ve bu oyunlardan 180’ini kazanıp, 165’ini kaybetti. Birebir oyunlarda 92 mücadele kazanan ve 91 oyun kaybeden Ardahan, grup oyunlarında ise 74 oyun kazanıp 62 oyun kaybetti. Sempatik tavırları ile dikkat çeken ve pozitif bir isim olarak takdir kazanan Ardahan Uzkanbaş’ın hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, memleketi, yaş ve boy bilgisi ile özel hayatı hakkındaki soruların yanıtları ortaya çıktı.

SURVİVOR ARDAHAN KİMDİR?

Survivor 2020’de yarışan Sadık Ardahan Uzkanbaş, 1987 yılında Adana’da dünyaya geldi. 8 yıl Adanaspor takımının altyapı takımlarında futbol oynadı. Yaşadığı sakatlık nedeni ile futbola ara vermek zorunda kaldı. Askere giden ve askerden döndükten kısa süre sonra yurtdışına çıkan Ardahan, Dubai’de 2 yıl çalıştı. Daha sonra Türkiye’ye döndü ve ardından Kazakistan’a gitti ve 6 ay da orada çalıştı. Survivor 2020 kadrosuna katılan Ardahan Uzkanbaş, yarışmadaki performansı ve sempatik tavırları ile dikkat çekti.

survivor panorama melisa emirbayer sevgilisi kim boyu kaç

SURVİVOR ARDAHAN NERELİ?

Survivor yarışmacısı olan Ardahan Uzkanbaş Adanalıdır. Adana’da doğup büyüyen ve ailesi Adana’da yaşayan Ardahan Uzkanbaş yaşamını İstanbul’da sürdürüyor.

SURVİVOR ARDAHAN KAÇ YAŞINDA?

1987 doğumlu Survivor 2020 yarışmacısı Ardahan Uzkanbaş 33 yaşındadır. Yeni yerler, yeni kültürler ve yeni insanlar tanımayı çok sevdiğini söyleyen Ardahan, imkanı olduğu sürede hep bir yerlere gittiğini, yeni yerler gördüğünü kaydediyor.

SURVİVOR ARDAHAN BOYU KAÇ?

Survivor 2020 yarışmacısı Ardahan Uzkanbaş’ın boyu bilinmiyor. Survivor’a 80 kilo katılan ve yarışmada 72 kiloya kadan düşen Ardahan’ın burcu Oğlak’tır. Hayallerinden biri olan Survivor’a katıldığı için kendisini oldukça şanslı hissettiğini söyleyen Ardahan, hayallerine bir adım daha yaklaşmanın mutluluğunu yaşadığını ve insanların yüzündeki tebessüm olmak istediğini söylemişti.

SURVİVOR ARDAHAN SEVGİLİSİ TUĞÇE ERGİŞİ KİM?

Survivor 2020 yarışmacısı Ardahan Uzkanbaş’ın sevgilisi Tuğçe Ergişi, Kısmetse Olur ve Bu Tarz Benim programları ile adını duyurmuştu. İlişki yaşadıklarını sosyal medya hesaplarından duyuran sevgililer, mutluluk pozları vermişti.

survivor panorama damla can aslen nereli evli mi eşi sevgilisi kim