Survivor 2020 yarışmacısı Sadık Ardahan Uzkanbaş, yarışmanın en merak edilen isimleri arasında yer alıyor. Gönüllüler Takımı’nda yarışan ve performansı ise alkış toplayan Ardahan, Survivor haftalık performans tablosunda 9 puan ile dokuzuncu sırada yer alıyor. Ardahan’ın hayatını ve mesleğini merak eden izleyiciler, Survivor Ardahan kimdir, aslen nereli? Survivor Ardahan kaç yaşında, boyu kaç? Survivor Sadık Ardahan Uzkanbaş ne iş yapıyor? Sorularına yanıt arıyor. Takım arkadaşları ile iyi anlaşan ve tartışmalardan uzak durmaya çalışan Ardahan’ın hakkındaki notlar ve detaylar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR ARDAHAN KİMDİR?

Survivor 2020’nin dikkat çeken yarışmacısı Sadık Ardahan Uzkanbaş 1987 yılında Adana’da doğdu. Yaşamını Adana’da sürdüren Ardahan, Adanaspor’un altyapı takımlarında 8 yıl futbol oynadı.

Sadık Ardahan Uzkanbaş

SURVİVOR ARDAHAN NERELİ?

Survivor Sadık Ardahan Adanalı. Adana’ya yaşayan ve askerden geldikten sonra Dubai ve Kazakistan’da bir süre çalışan Sadık Ardahan Uzkanbaş, spora da ara vermeden devam etti.

Survivor Elif Gören kimdir, 2020 Survivor Elif Gören Yıldırım nereli, eşi kim, kaç yaşında?

Sadık Ardahan Uzkanbaş

SURVİVOR ARDAHAN KAÇ YAŞINDA?

Survivor Ardahan 33 yaşında. Yeni yerler ve kültürler keşfetmeyi seven, yeni insanlar tanıyan Sadık Ardahan Uzkanbaş, imkanı olduğu sürelerde hep bir yerlere gittiğini ve yeni yerler gördüğünü dile getiriyor.

Survivor Aycan Yanaç kimdir, nereli? Survivor Aycan boy kilo bilgisi, evli mi, burcu, mesleği ne?

Sadık Ardahan Uzkanbaş

SURVİVOR ARDAHAN’IN BOYU KAÇ CM?

Survivor yarışmacısı Sadık Ardahan’ın boyu bilinmiyor. Survivor’a 80 kilo katılan Ardahan’ın 72 kiloya düştüğü biliniyor.

Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir, yaşı, kilosu, nereli, boyu kaç?

Sadık Ardahan Uzkanbaş

SURVİVOR SADIKA ARDAHAN UZKANBAŞ NE İŞ YAPIYOR?

Farklı ülkelerde çalışan Sadık Ardahan Uzkanbaş’ın kafe işlettiği sanılıyor. İlk gençlik yıllarında futbol oynayan Ardahan’ın şu an mesleği bilinmiyor. Ardahan Oğlak burcu.

Sadık Ardahan Uzkanbaş