Survivor’da yeni bölüm heyecanı bugün yaşanacak. Yarın gerçekleştirilecek elemelerin ardından bir kişi daha yarışmaya veda edecek. Elemelere kısa bir süre kala, yarışmacıların hayatları da merak ediliyor. Survivor yarışmacılarından Ardahan’ın nereli ve kaç yaşında olduğu, boyu, kilosu ve mesleği en çok merak edilen konulardan biri haline geldi. Survivor izleyicileri, Ardahan hakkındaki sorulara yanıt arıyor. Survivor yarışmacılarından Ardahan’la ilgili tüm detaylar, haberimizde…

SURVIVOR ARDAHAN NERELİ

Survivor yarışmacılarından Ardahan’la ilgili en çok merak edilen konulardan biri de nereli olduğu… Kısa süre önce Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in “Toprağıma selam söyle” diyerek selam gönderdiği Ardahan, Adanalıdır.

SURVIVOR ARDAHAN KAÇ YAŞINDA

Survivor yarışmacılarından Ardahan, 1987 yılında doğdu ve şu anda 33 yaşındadır.

SURVIVOR ARDAHAN BOYU

Survivor yarışmacılarından Ardahan’ın boyunun 1,85 olduğu ifade ediliyor.

Survivor Ardahan nereli? Kaç yaşında, boyu, kilosu, mesleği (ne iş yapıyor)

SURVIVOR ARDAHAN KİLOSU

Survivor yarışmacılarından Ardahan, yarışmaya katıldıktan sonra 8 kilo verdi. Yarışmaya 80 kilo olarak katılan Ardahan, şu anda 72 kilodur.

SURVIVOR ARDAHAN MESLEK (NE İŞ YAPIYOR)

Survivor yarışmacılarından Ardahan, bugüne dek mesleğiyle ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı. Daha önce uzun süre futbol oynayan ve sporla ilgilenen Ardahan’ın spor eğitmenliği yaptığı tahmin ediliyor.