Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Sadık Ardahan Uzkanbaş’ın hayatı ve biyografisi araştırılmaya devam ediyor. Ardahan’ın kim ve aslen nereli olduğu, memleketi, yaşı, boyu ve mesleği ile yaşamına dair detayları öğrenme çalışan yarışma severler, Survivor Ardahan kim? Survivor Ardahan nereli? Survivor Ardahan kaç yaşında? Survivor Ardahan’ın boyu, meslek bilgisi nedir? Survivor Ardahan ne iş yapıyor? Sorularına yanıt arıyor. Survivor’ın genel puan sıralamasında sekizinci sırada olan ve birebir oyunlarda 55 galibiyet, 60 mağlubiyeti bulunan Sadık Ardahan Uzkanbaş, bu hafta oynadığı oyunların 7’sini kazandı, 5’ini ise kaybetti. Son günlerde performansı yükselişte olan ve sembol ödülü de kazanan Sadık Ardahan’ın özgeçmiş bilgileri ortaya çıktı.

SURVİVOR ARDAHAN KİM?

Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Sadık Ardahan Uzkanbaş, 1987 yılında Adana’da doğdu. Adana’da büyüyen ve Adanaspor altyapı takımlarında 8 yıl futbol oynayan Sadık Ardahan, sakatlık sebebiyle futbola ara verdi ve askere gitti. Askerlik hizmetini tamamlayan ve önce Dubai’de daha sonra ise Kazakistan’da çalışan Ardahan, Survivor 2020 kadrosuna katıldı.

Survivor Yasin Obuz kim, kaç yaşında, nereli, boyu ve kilosu

Sadık Ardahan Uzkanbaş

SURVİVOR ARDAHAN NERELİ?

Survivor 2020’de yarışı sürdüren Sadık Ardahan Adanalıdır. Adana’dan sık sık söz eden Ardahan, birleşme partisinde de “Adana’ya Gidek mi, Kebabından Yiyek mi” adlı şarkıyı seslendirmişti.

SURVİVOR ARDAHAN KAÇ YAŞINDA?

1987 doğumlu olan Survivor yarışmacısı Sadık Ardahan 33 yaşında. Oğlak burcu olan Ardahan, son haftalarda yükselişe geçen performansı ve grafiği ile dikkat çekmeyi sürdürüyor.

Survivor Panorama Damla Can kimdir? Damla Can’ın boyu kaç, kaç yaşında, evli mi, sevgilisi kim, burcu ne, nereli?

Sadık Ardahan Uzkanbaş

SURVİVOR ARDAHAN’IN BOYU

Survivor yarışmacısı Sadık Ardahan’ın boyu bilinmiyor ancak 175 cm olduğu tahmin ediliyor. Survivor’a 80 kilo katılıp 72 kiloya düşen Sadık Ardahan, yeni yerler, kültürler ve insanlar tanımayı sevdiğini, Survivor hayalinin ise gerçekleştiğini dile getiriyor.

SURVİVOR ARDAHAN’IN MESLEK BİLGİSİ, NE İŞ YAPIYOR?

Survivor 2020’de Gönüllüler Takımı’nda yarışan Sadık Ardahan’ın meslek bilgisi bilinmiyor ancak iddialara göre Sadık Ardahan Uzkanbaş kafe işletmeciliği işi yapıyor. Bu konuda Sadık Ardahan tarafından yapılmış bir açıklama bulunmuyor.

Survivor Panorama Gökhan Özdemir kimdir? Survivor sunucuları 2020 Gökhan kim?

Sadık Ardahan Uzkanbaş