Survivor Ünlüler Takımı’nda yarışan Aşkım Burçe Tunay’ın hayatı hakkındaki detayları merak eden izleyiciler, Survivor Aşkım Burçe Tunay kimdir? Survivor Aşkım’ın boyu kaç? Survivor Aşkım aslen nereli? Survivor Aşkım Burçe Tunay kaç yaşında? sorularına yanıt arıyor. Yarışmaya katıldığı haftalarda düşük performans sergileyen ve adadan ilk gidecekler arasında olacağı konuşulan Aşkım Burçe Tunay, daha sonraki yarışmalarda kazandığı oyunlar ve çıkışları ile gündeme gelmişti. Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında önemli yarışmaları kazanan ve büyük bir mücadele sergileyen Aşkım’ın hakkında merak edilenler yanıt buldu.

SURVİVOR AŞKIM BURÇE TUNAY KİMDİR?

Survivor Ünlüler Takımı yarışmacısı Aşkım Burçe Tunay 12 Mayıs 2000 tarihinde İstanbul’da doğdu. 2006 yılında ailesi ile Kayseri’ye taşındı. Kayseri’de jimnastik sporuna başlayan Aşkım Burçe Tunay 2010 yılında yeniden İstanbul’a döndü. İstanbul Akademik Jimnastik Spor Kulübü’nün sporcuları arasında yer alan Aşkım Burçe Tunay 2013 yılında jimnastik dalında Türkiye Milli Takım kadrosunda yer alarak yarışmalara katıldı.

Survivor Panorama sunucusu Melisa Emirbayer kimdir, sevgilisi kim? Survivor Panorama yorumcuları kim?

SURVİVOR AŞKIM BURÇE TUNAY ASLEN NERELİ?

Survivor’da yarışan Aşkım Burçe Tunay İstanbullu. Aşkım’ın aslen nereli olduğuna dair bir bilgi yok ancak bir dönem ailesi ile Kayseri’de yaşadığı biliniyor.

SURVİVOR AŞKIM BURÇE TUNAY KAÇ YAŞINDA?

Survivor Ünlüler Takımı’nda yarışan Aşkım Burçe Tunay 20 yaşında. 2000 doğumlu olan Aşkım Burçe Tunay Boğa burcu. Türkiye Trampolin Jimnastik Şampiyonu olan Aşkım Burçe Tunay, 2007 yılından bu yana jimnastik sporu ile ilgileniyor.

Survivor Aycan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, boyu kaç? Aycan Yanaç kaç kilo, mesleği, ne iş yapıyor?

SURVİVOR AŞKIM BURÇE TUNAY’IN BOYU KAÇ?

Survivor yarışmacısı Aşkım Burçe Tunay’ın boyu 1.60 cm’dir. Survivor’a katıldığı hafta 50 kilo olan Aşkım Burçe Tunay’ın geçtiğimiz hafta 46 kiloya düştüğü, yarıştığı süre içinde 4 kilo verdiği ortaya çıkmıştı.