Survivor Ünlüler Takımı yarışmacısı Aşkım Burçe Tunay’ın hayatını ve oynadığı dizileri araştıran yarışma severler, Survivor Aşkım Burçe Tunay oyuncu mu, hangi dizide oynadı? Survivor Aşkım’ın okulu nedir, yaşı kaç? Survivor Aşkım elendi mi? Sorularına yanıt arıyor. Geçmiş yıllarda sanatçı Alişan’ın sunduğu Ailecek Şanslıyız adlı yarışma programına ailesi ile birlikte katılan Aşkım Burçe Tunay, Survivor 2020 kadrosuna da Ünlüler Takımı ile dahil oldu. Aşkım Burçe Tunay’ın yaşamına dair detaylar ortaya çıktı.

SURVİVOR AŞKIM OYUNCU MU, HANGİ DİZİDE OYNADI?

Survivor 2020’de yarışan Aşkım Burçe Tunay oyuncu değil. Aşkım’ın hangi dizide oynadığına dair bir bilgi yok. Milli sporcu olan Aşkım Burçe Tunay, jimnastik şampiyonlarımız arasında yer alıyor.

survivor panorama damla can aslen nereli evli mi eşi sevgilisi kim

SURVİVOR AŞKIM’IN OKULU NEDİR, YAŞI KAÇ?

Survivor’da yarışan Aşkım Burçe’nin okulu Işık Üniversitesi’dir. Endüstri Mühendisliği bölümünde İngilizce eğitim alan Aşkım Burçe’nin yaşı ise 20’dir.

SURVİVOR AŞKIM ELENDİ Mİ?

Survivor 2020’de etkili bir performans sergileyen Aşkım Burçe elenmedi. Yarışmaya devam eden Aşkım Burçe’nin her geçen hafta yarışmaya daha da adapte olduğu ve daha çok oyun kazandığı görülüyor.

survivor panorama gökhan özdemir evli mi çocuğu var mı aslen nereli