Survivor 2020’nin güler yüzlü yarışmacılarından olan ve mücadeleyi elden bırakmayan Aşkım Burçe Tunay’ın kim olduğu, biyografi bilgileri, boyu, ailesi, doğum tarihi ve günü merak ediliyor. Survivor Aşkım Burçe’nin hayatı, gerçek boyu, annesi, babası, ailesi kim? Survivor Aşkım’ın doğum tarihi ve doğum günü nedir? Sorularına yanıt arayan izleyiciler, TV8 ekranlarında her gün izledikleri Aşkım Burçe’nin geçmişini öğrenmeye çalışıyor. Aşkım Burçe Tunay hakkında bilinen biyografi bilgileri ve hakkında merak edilenler haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR AŞKIM BURÇE’NİN HAYATI

Survivor 2020’de yarışan Aşkım Burçe Tunay 12 Mayıs 2000’de İstanbul’da doğdu. 2006 yılına kadar İstanbul’a yaşayan Aşkım Burçe, ailesi ile Kayseri’ye taşındı ve Kayseri’den İstanbul’a 2010 yılında döndü. Kayseri’de yaşadığı yıllarda jimnastik sporu ile tanışan Aşkım Burçe, bu alanda kariyerini geliştirdi ve 2013 yılında milli takım kadrosuna girdi.

survivor panorama melisa emirbayer boyu kaç evli mi burcu ne

SURVİVOR AŞKIM’IN GERÇEK BOYU NEDİR?

Survivor Aşkım’ın gerçek boyu 160 cm’dir. Türkiye Trampolin Jimnastik Şampiyonu unvanına sahip olan Aşkım Burçe Tunay 20 yaşında.

SURVİVOR AŞKIM’IN ANNESİ, BABASI, AİLESİ KİM?

Survivor Aşkım’ın annesi, babası ve ailesine dair bir bilgi yok. İletişim Ödülü oyununu Ünlüler Takımı kazandığında ailesi ise iletişim kuran Aşkım’ın daha önce ailesi ile birlikte Alişan’ın sunduğu Ailecek Şanslıyız yarışmasına katıldığı biliniyor.

SURVİVOR AŞKIM BURÇE’NİN DOĞUM TARİHİ / DOĞUM GÜNÜ NEDİR?

Survivor yarışmacısı Aşkım Burçe’nin doğum tarihi 2000 yılı, doğum günü ise 12 Mayıs’tır. Boğa burcu olan Aşkım Burçe Tunay jimnastik sporcusudur.

survivor panorama gökhan özdemir evli mi çocuğu var mı aslen nereli