Survivor 2020 heyecanı TV8 ekranlarında devam ediyor. Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu Survivor 2020’de Ünlüler Takımı’nda yarışan Aşkım Burçe Tunay, yarışmanın dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor. Aşkım Burçe’nin özel hayatını ve özgeçmiş bilgilerini öğrenmek isteyen izleyiciler, Survivor Aşkım evli mi, erkek arkadaşı, sevgilisi kimdir? Survivor Aşkım Burçe hangi burç? Survivor Aşkım’ın memleketi neresi? Sorularına yanıt arıyor. Parkurlarda hızı ile dikkat çeken, aynı zamanda boyunu da avantaja çevirmesini bilen Aşkım Burçe Tunay’ın hakkında bilinenler haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR AŞKIM EVLİ Mİ?

Survivor yarışmacısı Aşkım Burçe Tunay evli değil. 20 yaşında olan Aşkım Burçe Tunay’ın ailesi ile birlikte yaşadığı biliniyor.

survivor panorama melisa emirbayer sevgilisi kim boyu kaç

SURVİVOR AŞKIM’IN ERKEK ARKADAŞI, SEVGİLİSİ KİMDİR?

Survivor Aşkım Burçe’nin erkek arkadaşı, sevgilisinin kim olduğu bilinmiyor. İletişim ödülünde sevgilisi ile konuşan Aşkım Burçe, sevgilisinin kim olduğuna dair bir açıklamada bulunmadı ancak Aşkım Burçe’nin sevgilisi merak edilmeye devam ediyor.

SURVİVOR AŞKIM BURÇE HANGİ BURÇ?

12 Mayıs’ta doğan Survivor Aşkım Boğa burcu. Parkurlarda tüm gücüyle yarışları kazanmak için mücadeleyi elden bırakmayan Aşkım Burçe, jimnastik branşında milli takımımızda uluslararası yarışlara katılıyor.

SURVİVOR AŞKIM’IN MEMLEKETİ NERESİ?

Survivor Aşkım’ın memleketi İstanbul. İstanbul’da doğan Aşkım Burçe bir süre ailesi ile Kayseri’de yaşadı. Aşkım ailesinin memleketinin neresi olduğu bilinmiyor.

survivor panorama damla can sevgilisi kim boyu kaç nereli