Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yarışması tüm heyecanı ile TV8 ekranlarında haftanın yedi günü devam ediyor. Büyük izlenme oranlarına erişen ve reyting rekorları kıran yarışma programının dikkat çeken isimlerinden biri de Ünlüler Takımı’nda yarışan Aşkım Burçe Tunay. Geldiği haftalarda gideceğine kesin gözüyle bakılan ancak performansı ile dikkatleri üzerine çeken Aşkım’ın fiziksel özellikleri ve yaptığı sporlar ile mesleği merak ediliyor. Survivor Aşkım’ın boyu ve kilosu nedir? Aşkım Burçe Tunay ne sporcusu? Survivor Aşkım Burçe Tunay ne iş yapıyor? Sorularına yanıt bulundu. 2000 yılında İstanbul’da doğan Aşkım’a dair detaylar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR AŞKIM’IN BOYU VE KİLOSU NEDİR?

Survivor Aşkım’ın boyu 1.60 cm, kilosu ise 46’dır. Survivor’a başladığında 50 kiloda olan Aşkım Burçe Tunay’ın birkaç haftada 4 kilo verdiği biliniyor. 2006 yılına kadar İstanbul’da yaşayan, ardından ailesi ile Kayseri’ye taşınan Aşkım Burçe Tunay, Kayseri’den 2010 yılında dönmüştü.

SURVİVOR AŞKIM BURÇE TUNAY NE SPORCUSU?

Survivor 2020 yarışmacısı Aşkım Burçe Tunay jimnastik sporcudur. 2013 yılında jimnastik milli takım kadrosuna katılan başarılı sporcumuz, Türkiye Trampolin Jimnastik Şampiyonu da olmuştur.

SURVİVOR AŞKIM BURÇE TUNAY NE İŞ YAPIYOR, MESLEĞİ NE?

Survivor Ünlüler Takımı’nda yarışan Aşkım Burçe Tunay milli sporcudur. Jimnastik sporu yapan ve mesleği bu olan Aşkım Burçe Tunay, İstanbul Akademik Jimnastik Spor Kulübü’nde eğitim görüyor ve yarışmalara hazırlanıyor.