Survivor heyecanı TV8 ekranlarında devam ediyor. Haftanın 6 günü izleyici ile buluşan yarışmanın, yeni bir kararla haftanın 7 günü ekranlara geleceği duyuruldu. Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında Ünlüler Takımı’nda yer alan Aşkım Burçe Tunay’ın geçmişi ve biyografi bilgileri merak ediliyor. Ayrıca Aşkım’ın doğum günü ve hakkında detaylı bilgi edinmek isteyen izleyiciler, Survivor Aşkım kaç kilo? Survivor Aşkım’ın ailesi kim ve nerelidir? Survivor Aşkım Burçe Tunay kimdir? Sorularına yanıt arıyor. Ünlüler Takımı’nda üst üste yarışlar kazanarak ilgi odağı olan yaptığı açıklamalar ile son günlerde gündemden düşmeyen Aşkım’ın merak edilenleri haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR AŞKIM KAÇ KİLO? BİYOGRAFİ BİLGİLERİ

Survivor Aşkım Burçe Tunay 46 kilo ve boyu 1.60 cm. Adaya geldiği ilk haftalarda 46 kiloda olduğunu söylemişti. Ancak ada şartlarından dolayı Aşkım Burçe Tunay’ın daha da zayıflama ihtimali yüksek.

SURVİVOR AŞKIM’IN AİLESİ KİM? AŞKIM NERELİDİR?

Survivor yarışmacısı Aşkım Burçe Tunay’ın ailesi hakkında bir bilgi yok. Aşkım İstanbulludur ancak çocukluk yaşlarında 4 yıl ailesi ile birlikte Kayseri’de yaşamıştır.

SURVİVOR AŞKIM BURÇE TUNAY KİMDİR?

12 Mayıs 2000’de İstanbul’da doğan Aşkım Burçe Tunay, 2007 yılında jimnastik sporuyla ilgilenmeye başladı ve 2013 yılında milli takım kadrosuna girdi. Ülkemizde trampolin jimnastik şampiyonu olan Aşkım, önemli bir jimnastik spor kulübünde çalışmalarına devam ediyor.