Survivor 2020’de yarışan Aşkım Burçe Tunay, son haftaların dikkat çeken isimlerinden biri oldu. Yarışmaya katıldığı ilk haftalarda düşük performans sergileyen ve eleneceği konuşulan Aşkım, devam eden haftalarda oyunları kazanarak dikkatleri üzerine çekti. Survivor Ünlüler Takımı’nda yarışan Aşkım Burçe Tunay’ın hayatını, yaşını, boyunu ve ne iş yaptığını merak eden izleyiciler, Survivor Aşkım kim? Survivor Aşkım’ın yaş bilgisi ne? Survivor Aşkım’ın boyu kaç ve mesleği nedir? Sorularına yanıt aramaya başladı. Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmacısı Aşkım Burçe Tunay’a dair detaylar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR AŞKIM KİM?

Survivor 2020’de yarışan Aşkım Burçe Tunay 2000 yılında İstanbul’da doğdu. 2006’ya kadar İstanbul’da, daha sonra 2010 yılına kadar da Kayseri’de ailesi ile yaşayan Aşkım, jimnastiğe başladı ve 2010’da yeniden İstanbul’a taşındı. 2013 yılında Türkiye Milli Takım kadrosuna katıldı.

SURVİVOR AŞKIM’IN YAŞ BİLGİSİ NE?

Survivor 2020’de yarışan Aşkım’ın yaşı 20’dir. Yarışmanın en genç isimleri arasında olan Aşkım Burçe Tunay, performansı ve kazandığı oyunlarla ilgi odağı oldu.

SURVİVOR AŞKIM’IN BOYU KAÇ? AŞKIM KAÇ KİLO?

Survivor Ünlüler Takımı’nda yer alan Aşkım’ın boyu 1.60 cm’dir. Yarışmaya katıldığı ilk haftalarda Aşkım’ın kilosu gündeme gelmiş ve Aşkım, 46 kilo olduğunu söylemişti.

SURVİVOR AŞKIM’IN MESLEĞİ NE?

Survivor yarışmacısı Aşkım’ın mesleği jimnastik sporudur. Türkiye Trampolin Jimnastik Şampiyonu olan Aşkım, İstanbul Akademik Jimnastik Spor Kulübü sporcudur.