Survivor Ünlüler Takımı yarışmacısı Aşkım Burçe Tunay’ın hayatını ve özgeçmiş bilgilerini merak eden izleyiciler, Survivor Aşkım kim, kaç yaşında? Survivor Aşkım’ın boyu kaç cm, kaç kilo? Aşkım Burçe Tunay’ın burcu ne, ne iş yapıyor? Sorularına yanıt aramaya başladı. Haftalık Survivor performans tablosunda 9 puan ile beşinci sırada olan ve önemli bir yükseliş sağlayan Aşkım Burçe, yarışmaya dahil olduğu ilk haftalarda eleneceği düşünülürken, şimdi Survivor 2020’de daha da ilerleyeceği ve finalistler arasına adını yazdıracağı konuşuluyor. Survivor Ünlüler Takımı’nın başarılı yarışmacısı Aşkım Burçe Tunay’ın yaşamına dair merak edilen detaylar ortaya çıktı.

SURVİVOR AŞKIM KİM?

Survivor yarışmacısı Aşkım Burçe Tunay 12 Mayıs 2000 tarihinde İstanbul’da doğdu. 6 yaşında ailesi ile birlikte Kayseri’ye taşınan, Kayseri’de jimnastik sporu ile tanışıp kendisini bu alanda geliştiren Aşkım Burçe Tunay, 2010 yılında İstanbul’a döndü ve 2013 yılında milli formayı giyerek Türkiye Milli Takım kadrosuna girdi.

survivor panorama melisa emirbayer boyu kaç evli mi burcu ne

SURVİVOR AŞKIM KAÇ YAŞINDA?

Survivor yarışmacısı Aşkım Burçe 20 yaşında. Türkiye Trampolin Jimnastik Şampiyonu olan Aşkım Burçe, İstanbul Akademik Jimnastik Spor Kulübü sporcusudur.

SURVİVOR AŞKIM’IN BOYU KAÇ CM?

Survivor’da yarışan Aşkım Burçe’nin boyu 160 cm’dir. Jimnastik sporuna 2007 yılında başlayan Aşkım Burçe, Işık Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde İngilizce eğitim alıyor.

AŞKIM BURÇE TUNAY KAÇ KİLO?

Survivor 2020’ye 50 kilo ile başlayan Aşkım Burçe Tunay şu an 46 kiloya düştü. 3 kız kardeşin en küçüğü olan Aşkım Burçe Tunay’ın annesinin adı Yurdagül, ablasının adı ise Tuğçe’dir.

survivor panorama gökhan özdemir evli mi çocuğu var mı aslen nereli

SURVİVOR AŞKIM’IN BURCU NE?

12 Mayıs doğumlu olan Aşkım Burçe Tunay’ın burcu Boğa’dır. Ailesi ile birlikte Alişan’ın sunduğu ve TV8 ekranlarında yayınlanan Ailecek Şanslıyız adlı yarışma programına da katılan Aşkım Burçe, yarışma performansı ile de alkış toplamıştı.

SURVİVOR AŞKIM NE İŞ YAPIYOR?

Survivor Aşkım jimnastik sporcusudur. Fenerbahçe takımını tuttuğunu söyleyen Aşkım’ın ailesi ile İstanbul Ataşehir’de yaşadığı biliniyor.

survivor panorama damla can aslen nereli evli mi eşi sevgilisi kim