Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yarışması bu yıl herkesi ekran başına kilitledi. Türkiye’nin en çok izlenen ve konuşulan yarışma programında başarılı sporcular, oyuncular, modeller ve değişik meslek gruplarından yarışmacılar var. Survivor 2020’nin sporcularından olan Aşkım Burçe Tunay’ın hayatı merak ediliyor. Survivor Aşkım kimdir, aslen nereli? Survivor Aşkım kaç kilo, yaşı ve boyu kaç? Survivor Aşkım Burçe Tunay ne iş yapıyor? Sorularına yanıt arayan izleyiciler, yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden biri olan Aşkım Burçe’nin kim ve nereli olduğunu, kilosu, yaşı ve boyu ile mesleğini öğrenmeye çalışıyor. Aşkım Burçe Tunay’ın oyuncu olduğu da zannedilmiş ve geçtiğimiz haftalarda oynadığı diziler sıkça aratılmıştı ancak başarılı bir sporcu olan Aşkım Burçe Tunay’ın özgeçmiş ve biyografi bilgileri ortaya çıktı. Survivor performans tablosunda başarılı bir grafiği olmayan Aşkım Burçe’nin yaşamına dair notlar haberimizde cevap buluyor.

SURVİVOR AŞKIM KİMDİR?

Survivor Ünlüler Takımı’nda yarışan Aşkım Burçe Tunay 12 Mayıs 2000’de İstanbul’da doğdu. 6 yaşına kadar İstanbul’da, 10 yaşına kadar ailesi ile Kayseri’de yaşayan Aşkım Burçe, Kayseri yıllarında jimnastik sporu ile tanıştı ve kendisini bu alanda geliştirdi. 2010 yılında İstanbul’a dönen ve jimnastik sporunda daha da başarılı olan Aşkım Burçe, bu başarılarından dolayı 2013 yılında Türkiye Milli Takım Kadrosunda yerini aldı.

survivor panorama melisa emirbayer sevgilisi kim boyu kaç

SURVİVOR AŞKIM ASLEN NERELİ?

Survivor yarışmacısı Aşkım Burçe Tunay İstanbullu. 4 yıl Kayseri’de yaşayan Aşkım Burçe’nin ailesinin aslen nereli olduğuna dair bilgi bulunmuyor.

SURVİVOR AŞKIM KAÇ KİLO?

Survivor 2020’de yarışan Aşkım Burçe Tunay 46 kilo. Survivor’a 50 kilo ile başlayan Aşkım Burçe, parkurlarda 4 kilo verdi ve 46 kiloya düştü.

survivor panorama damla can aslen nereli evli mi eşi sevgilisi kim

SURVİVOR AŞKIM’IN YAŞI VE BOYU KAÇ?

Survivor yarışmacısı Aşkım Burçe Tunay’ın yaşı 20, boyu ise 160 cm’dir. Boğa burcu olan Aşkım Burçe Tunay Işık Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde İngilizce eğitim alıyor.

AŞKIM BURÇE TUNAY NE İŞ YAPIYOR?

Aşkım Burçe Tunay milli sporcudur. Jimnastik sporcusu olan Aşkım Burçe, Türkiye Trampolin Jimnastik Şampiyonu olmuştur.

survivor panorama gökhan özdemir evli mi çocuğu var mı aslen nereli