Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında Ünlüler Takımı’nda yer alan Aşkım Burçe Tunay, son günlerin en merak edilen isimlerinden oldu. Boy ve kilo bilgisi ile yaş bilgisi ve ne iş yaptığı merak konusu olan yarışmacı hakkında detaylı bilgi arayan izleyiciler, Survivor Aşkım kimdir, boyu kaç, yaşı kaç? Survivor Aşkım Burçe Tunay’ın mesleği ne, kaç kilo, kaç yaşında, nereli? Sorularına yanıt arıyor. Ünlüler Takımı’nda kötü bir başlangıç yapan ancak oyunlara katıldıkça performansı artan Aşkım Burçe Tunay’ın hayatı ve hakkında merak edilenler ortaya çıktı.

SURVİVOR AŞKIM BURÇE TUNAY KİMDİR?

TV8'de yayınlanan Survivor 2020’de yarışan Aşkım Burçe Tunay, 12 Mayıs 2000 İstanbul doğumludur. 2006 yılına kadar İstanbul’da ve ardından 4 yıl Kayseri’de yaşayan Aşkım Burçe Tunay, burada jimnastik sporuna başladı ve 2010 yılında ailesi ile birlikte yeniden İstanbul’a döndü. Başarılı sporcu, 2013 yılında Türkiye Milli Takım kadrosuna katıldı.

SURVİVOR AŞKIM’IN BOYU VE YAŞI KAÇ, KAÇ KİLO?

Survivor Aşkım Burçe Tunay’ın boyu 1.60, yaşı ise 20’dir. Aşkım Burçe Tunay, geçtiğimiz haftalarda bir oyunda kilosu gündeme gelince 46 kilo olduğunu söylemişti.

SURVİVOR AŞKIM BURÇE TUNAY’IN MESLEĞİ, İŞİ NE? NERELİ?

Survivor 2020 yarışmacısı Aşkım Burçe Tunay Türkiye Trampolin Jimnastik Şampiyonudur. İstanbul Akdemik Jimnastik Spor Kulübü sporcusu olan Aşkım Burçe Tunay, İstanbulludur. Aşkım’ın ailesinin nereli olduğuna dair bilgi bulunmuyor.