Survivor Ünlüler Takımı’nda yarışan ve performansı ile alkış toplayan Aşkım Burçe Tunay’ın hayatı hakkında detaylar merak ediliyor. Survivor Aşkım kimdir, kaç kilo, yaşı kaç? Survivor Aşkım Burçe Tunay’ın boyu kaç, mesleği nedir, ne iş yapıyor? Sorularına yanıt aranıyor. Survivor haftalık performans tablosunda tüm yarışmacılar arasında 4. Sırada olan 10 puanı olan Aşkım Burçe Tunay, kazandığı yarışlar ve mücadele azmi ile dikkatleri üzerine çekiyor. Ünlüler Takımı’nın başarılı isimlerinden olan Aşkım Burçe hakkında merak edilenler yanıt buldu.

SURVİVOR AŞKIM KİMDİR?

Survivor Ünlüler Takımı yarışmacısı Aşkım Burçe Tunay 12 Mayıs 2000 tarihinde İstanbul’da dünyaya gözlerini açtı. 6 yaşına kadar İstanbul’da, daha sonra 10 yaşına kadar ise Kayseri’de yaşamını sürdüren, Kayseri’de yaşadığı yıllarda ise jimnastik sporuna başlayan Aşkım Burçe Tunay, 2010 yılında İstanbul’a döndü ve 2013 yılında Türkiye Milli Takım kadrosunda jimnastik kategorisinde yerini aldı.

melisa emirbayer sevgilisi kimdir, boyu kaç, hangi burç, nereli

SURVİVOR AŞKIM KAÇ KİLO, YAŞI KAÇ?

Survivor 2020’ye 50 kilo başlayan Aşkım Burçe Tunay 46 kiloya düştü. Aşkım Burçe Tunay 20 yaşında. Türkiye Trampolin Jimnastik Şampiyonu da olan Aşkım Burçe Tunay, Akademik Jimnastik Spor Kulübü sporcuları arasındadır.

SURVİVOR AŞKIM BURÇE TUNAY’IN BOYU KAÇ?

Survivor yarışmacısı Aşkım Burçe Tunay’ın boyu 1,60 cm’dir. 2007 yılında jimnastik sporuna başlayan Aşkım, boyunu avantaja çeviren bir spor dalı ile ilgileniyor.

AŞKIM BURÇE TUNAY’IN MESLEĞİ, NE İŞ YAPIYOR?

Survivor Ünlüler Takımı’nda yarışan Aşkım Burçe Tunay milli sporcudur. Jimnastik sporu ile ilgilenen ve burcu Boğa olan Aşkım Burçe Tunay, milli takım kadrosunda yer alıyor ve uluslararası yarışmalarda ülkemizi temsil ediyor.

survivor panorama damla can sevgilisi kim boyu kaç nereli