Survivor Ünlüler Takımı’nda yer alan Aşkım Burçe Tunay, yarışmanın hakkında en çok araştırma yapılan isimleri arasında yer alıyor. Survivor Aşkım kimdir, kaç yaşında, boyu kaç? Survivor Aşkım Burçe Tunay nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne, kaç kilo? Sorularına yanıt arayan izleyiciler, performansı ile dikkat çeken ismin hayatına dair detayları öğrenmeye çalışıyor. Survivor 2020 kadrosuna sonradan dahil olan ancak kısa sürede kendisini sevdiren Aşkım Burçe Tunay hakkındaki bilinenler haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR AŞKIM KİMDİR? NERELİ?

Survivor 2020’de yarışan Aşkım Burçe Tunay 12 Mayıs 2000 tarihinde İstanbul’da doğdu. İstanbullu olan Survivor Aşkım 2006 yılına kadar İstanbul’da yaşamasının ardından ailesi ile birlikte Kayseri’ye taşındı. 2007 yılında jimnastik sporuna başlayan ve 2010 yılında yeniden İstanbul’a dönen Aşkım Burçe Tunay, 2013 yılında Türkiye Milli Takım sporcuları arasında yer aldı.

SURVİVOR AŞKIM KAÇ YAŞINDA? BOYU KAÇ? KAÇ KİLO?

Survivor’da yarışan Aşkım Burçe Tunay 20 yaşındadır. Boyu 1.60 olan Aşkım’ın 46 kiloda olduğu biliniyor.

SURVİVOR AŞKIM BURÇE TUNAY NE İŞ YAPIYOR, MESLEĞİ NE?

Survivor Ünlüler Takımı’nda yarışan Aşkım Burçe Tunay Türkiye Trampolin Jimnastik Şampiyonudur. İstanbul Akademik Jimnastik Spor Kulübü Sporcusu olan Aşkım Burçe Tunay, Survivor 2020 yarışmasının dikkat çeken yarışmacıları arasında bulunuyor.