TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı’nın sunumu ile devam eden Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasının en merak edilen isimlerinden biri de Aşkım Burçe Tunay. Aşkım Burçe Tunay’ın hayatına dair detayları merak eden izleyiciler, Survivor Aşkım’ın mesleği nedir? Survivor Aşkım ne iş yapıyor? Aşkım Burçe Tunay’ın sevgilisi kim? Sorularına yanıt aramaya başladı. 2000 İstanbul doğumlu olan ve bir süre başka bir şehirde yaşamasının ardından ailesi ile yeniden İstanbul’a taşınan başarılı sporcularımızdan Aşkım Burçe Tunay hakkında merak edilenler yanıt buldu.

SURVİVOR AŞKIM MESLEĞİ NE, AŞKIM NE İŞ YAPIYOR?

Survivor Aşkım’ın mesleği sporcudur. Aşkım Burçe Tunay Türkiye Milli Takım kadrosunda jimnastik yarışmalarına katılıyor. Türkiye Trampolin Jimnastik Şampiyonu da olan Aşkım Burçe Tunay 1.60 boyunda ve 46 kilo. Jimnastik sporcusu olan Aşkım Burçe Tunay’ın burcu ise Boğa.

SURVİVOR SERCAN YILDIRIM EVLİ Mİ, KAÇ YAŞINDA?

SURVİVOR AŞKIM BURÇE TUNAY’IN SEVGİLİSİ KİM?

Survivor Ünlüler Takımı’nda yarışan Aşkım Burçe Tunay, iletişim ödülünü kazandıklarında sevgilisi ile iletişim kurmuştu. Aşkım Burçe Tunay’ın sevgilisinin kim olduğuna dair bir bilgi yok.