TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı’nın sunumu ile devam eden Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yarışması yeni ödüller ve yarışmalar ile devam ediyor. Haftanın 7 günü yayınlanan Survivor’da iletişim ödülü, ödül oyunu, dokunulmazlık oyunu gibi oyunlar, zor parkurlarda ekrana geliyor. Survivor Ünlüler Takımı’nda yarışan Aşkım Burçe Tunay da bu oyunlarda etkili performansı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Aşkım Burçe’nin ne iş yaptığını, memleketini, kaç yaşında olduğunu, boy ve kilo bilgisi ile fiziksel özelliklerini merak eden yarışma severler, Survivor Aşkım ne iş yapıyor, mesleği nedir? Survivor Aşkım aslen nereli? Aşkım Burçe Tunay’ın yaşı, boyu ve kilosu kaç? Sorularına yanıt arıyor. Survivor’un genel performans tablosunda 35 puanı bulunan ve bu puanla 13. Sırada yer alan Aşkım Burçe’ye dair merak edilenler haberimizde yanıt buluyor.

SURVİVOR AŞKIM NE İŞ YAPIYOR, MESLEĞİ NE?

Survivor Aşkım jimnastik sporu yapıyor. İstanbul Akademik Jimnastik Spor Kulübü’nün sporcuları arasında yer alan Aşkım Burçe’nin mesleği sporcudur. Milli Takım forması ile de yarışmalara katılan Aşkım Burçe Tunay Türkiye Trampolin Jimnastik Şampiyonu olmuştur.

Survivor Mert Öcal kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi, eşi kim, boyu kaç?

Aşkım Burçe Tunay

SURVİVOR AŞKIM ASLEN NERELİ?

Survivor’da yarışmaya devam eden Aşkım Burçe aslen İstanbullu. İstanbul’da doğan Aşkım Burçe’nin ailesinin aslen nereli olduğuna dair bilgi yok. Ancak Aşkım Burçe’nin ailesi ile birlikte 2006-2010 yılları arasında Kayseri’de yaşadığı biliniyor.

Survivor Berkan kimdir, nerelidir, kaç yaşında, boyu kaç? Berkan Karabulut sevgilisi kim, mesleği ne?

AŞKIM BURÇE TUNAY’IN YAŞI, BOYU, KİLOSU KAÇ?

Aşkım Burçe Tunay’ın yaşı 20, boyu 160 cm ve kilosu 46’dır. Survivor’a 50 kilo katılan Aşkım Burçe geçen sürede 4 kilo verdi.

Survivor Panorama sunucusu Gökhan Özdemir kimdir?

Aşkım Burçe Tunay