Survivor Ünlüler Takımı’nda yarışan Aşkım Burçe Tunay, Survivor haftalık performans tablosunda 16 yarışmacı arasında 4 puan ile 12. Sırada yer alıyor. Hayatı ve yaptıkları merak edilen Aşkım Burçe Tunay hakkında araştırma yapan izleyiciler, Survivor Aşkım nereli? Survivor Aşkım Burçe Tunay’ın boyu kaç cm? Survivor Aşkım’ın burcu nedir, kilosu kaç? Survivor Aşkım ne okuyor, ne iş yapıyor, mesleği ne? Sorularına yanıt arıyor. Survivor’da gerilimi yüksek bir hafta daha yarışma severler ile buluşurken, Türkiye’nin en sevilen yarışma programında Ünlüler Takımı’nda yer alan Aşkım Burçe Tunay’ın yaşamı merak ediliyor. Survivor Ünlüler Gönüllüler 2020 yarışmasının iddialı isimlerinden Aşkım Burçe Tunay hakkında merak edilenler haberimizde yanıt buluyor.

SURVİVOR AŞKIM NERELİ?

2000 yılında doğan Survivor yarışmacısı Aşkım Burçe Tunay İstanbullu. 2006 yılında ailesi ile birlikte Kayseri’ye taşınan ve Kayseri’de jimnastik sporuna başlayan Aşkım Burçe Tunay, 2010 yılında İstanbul’a dönmesinin ardından bu spora ara vermeden devam etti ve Türkiye Milli Takım kadrosunda yer aldı.

SURVİVOR AŞKIM BURÇE TUNAY’IN BOYU KAÇ CM?

Survivor 2020’de yarışan Aşkım Burçe Tunay’ın boyu 160 cm’dir. 20 yaşındaki Aşkım Burçe, 2013 yılından bu yana uluslararası jimnastik yarışmalarında ülkemizi temsil ediyor.

survivor panorama damla can sevgilisi kim boyu kaç nereli

SURVİVOR AŞKIM’IN KİLOSU KAÇ?

Survivor 2020 yarışmasına 50 kiloda başlayan Aşkım Burçe Tunay’ın geçtiğimiz hafta 46 kiloya düştüğü ortaya çıkmıştı. Survivor Aşkım, birkaç hafta içinde Survivor’da 4 kilo verdi.

AŞKIM BURÇE TUNAY’IN BURCU NE?

12 Mayıs 200 doğumlu olan Aşkım Burçe Tunay’ın burcu Boğadır. Jimnastik sporunun önemli isimleri arasında olan Aşkım Burçe Tunay, aynı zamanda Türkiye Trampolin Jimnastik Şampiyonudur.

SURVİVOR AŞKIM NE OKUYOR, NE İŞ YAPIYOR, MESLEĞİ NE?

Survivor Ünlüler Takımı yarışmacısı Aşkım Burçe Tunay, İstanbul Akademik Jimnastik Spor Kulübü sporcusu olarak jimnastik sporuna devam ediyor. 7 yaşından itibaren jimnastik sporu ile ilgilenen Aşkım Burçe’nin okul eğitimi hakkında bilgi bulunmuyor.

survivor panorama gökhan özdemir kaç yaşında evli mi eşi kim