Survivor Ünlüler Takımı yarışmacısı olan jimnastik sporcusu Aşkım Burçe Tunay’ın hayatı merak ediliyor. Aşkım Burçe’nin boy ve kilosu ile yaş bilgisini, kim ve aslen nereli olduğunu öğrenmek isteyen izleyiciler, Survivor Aşkım’ın boyu kaç cm? Survivor Aşkım’ın yaşı kaç, kaç kilo? Survivor Aşkım Burçe Tunay kim, aslen nereli, kaç yaşında? Sorularına yanıt arıyor. Aşkım Burçe Tunay ne iş yapıyor ve mesleği ne? Sorularını soran izleyiciler, Survivor haftalık performans tablosunda 9 puan ile beşinci sırada yer alan Aşkım Burçe’nin özgemiş ve biyografi bilgilerini araştırıyor. Parkurlarda büyük mücadele veren ve takım arkadaşları ile iyi anlaşan Aşkım Burçe, gittikçe artan performansı ve oyunlarda gösterdiği başarılar ile de alkış toplamaya devam ediyor. Aşkım Burçe’nin yaşamı hakkında merak edilenler haberimizde yanıt buluyor.

SURVİVOR AŞKIM’IN BOYU KAÇ CM?

Survivor Aşkım’ın boyu 160 cm’dir. Jimnastik sporcusu olan Aşkım Burçe Tunay 2013 yılında Türkiye Milli Takım kadrosuna katıldı. Aşkım Burçe, Türkiye Trampolin Jimnastik Şampiyonudur.

survivor panorama damla can sevgilisi kim boyu kaç nereli

SURVİVOR AŞKIM’IN YAŞI KAÇ?

2000 doğumlu olan Survivor Aşkım’ın yaşı 20’dir. İstanbul Akademik Jimnastik Spor Kulübü sporcusu ve aynı zamanda milli takım sporcusu olan Aşkım Burçe Tunay, jimnastik sporuna 2007 yılında Kayseri’de yaşadığı günlerde başladı.

SURVİVOR AŞKIM KAÇ KİLO?

Survivor’a 50 kiloda başlayan Aşkım Burçe şu an 46 kilo. Geçen süre zarfında parkurlarda 4 kilo veren Aşkım Burçe, performansı ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

survivor panorama melisa emirbayer sevgilisi kim boyu kaç

AŞKIM BURÇE TUNAY KİM?

12 Mayıs 2000 tarihinde İstanbul’da doğan, 2006 yılında ailesi ile Kayseri’ye taşınan, 2010 yılında ise yeniden İstanbul’a dönen Aşkım Burçe Tunay, jimnastik sporunda kendisini geliştirdi ve ulusal yarışmalar ile uluslararası müsabakalarda önemli dereceler elde etti. Boğa burcu olan Aşkım Burçe Tunay aynı zamanda Işık Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde İngilizce eğitim görmeye devam ediyor.

AŞKIM BURÇE TUNAY NERELİ?

Survivor’da yarışan Aşkım Burçe Tunay İstanbullu. Aşkım Burçe’nin ailesinin aslen nereli olduğuna dair bir bilgi yok. Ailesi ile birlikte İstanbul’un Ataşehir ilçesinde yaşayan ve 3 kız kardeşin en küçüğü olan Aşkım Burçe Tunay, ailesi birlikte Ailecek Şanslıyız adlı yarışma programına da katılmıştı.

survivor panorama gökhan özdemir kaç yaşında evli mi eşi kim