Survivor yarışmasında heyecan devam ediyor. Kısa süre önce Acun Ilıcalı, programda yaptığı açıklamada Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'un Aycan ile Survivor yarışması sonrası görüşmek istediğini dile getirmişti. Bu açıklamanın ardından gözler Survivor Aycan'ın mesleğine ve ne iş yaptığına çevrildi. Milli futbolcu Aycan'ın hangi takımda forma giydiğinin yanı sıra Survivor Aycan'ın nereli olduğu, yaşı, doğum tarihi, boyu ve kilosu da araştırılıyor. Survivor yarışmacılarından Aycan'la ilgili detaylar, haberimizde...

SURVIVOR AYCAN NERELİ?

Survivor yarışmacılarından Aycan Almanya'da doğdu. Nürnberg doğumlu olan Aycan'ın aslen İzmirli olduğu ifade ediliyor.

SURVIVOR AYCAN KAÇ YAŞINDA - DOĞUM TARİHİ

Survivor yarışmacılarından Aycan, 21 Kasım 1998 tarihinde doğdu ve şu an 22 yaşındadır.

SURVIVOR AYCAN BOYU KAÇ

Survivor yarışmacılarından Aycan'ın boyu da en çok merak edien konular arasında yer alıyor. Survivor Aycan, 1,70 boyundadır.

Survivor Aycan aslen nereli? Kaç yaşında, doğum tarihi, boyu kaç? Kilosu, mesleği

SURVIVOR AYCAN KİLOSU

Survivor yarışmacılarından Aycan, yarışmaya 72 kilo olarak katıldı. Her Survivor yarışmacısı gibi kilo veren Aycan, şimdilerde 63 kiloya kadar düştü.

SURVIVOR AYCAN MESLEĞİ

Survivor yarışmacılarından Aycan, kariyerini futbolcu olarak sürdürüyor. Futbola Almanya'da başlayan Aycan, ilk olarak Nürnberg'de forma giydi. Bir süre sonra Köln'e transfer olan Aycan, A Milli Kadın Futbol Takımı'nda da oynuyor. Aycan, forvet mevkisinde görev yapıyor.