Survivor 2020’de yarışa devam eden Aycan Yanaç’ın hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, boy bilgisi, kilosu, mesleği ve yaşı araştırılıyor. Ünlüler Takımı’nda yarışan Aycan Yanaç’ın yaşamına dair detayları öğrenmeye çalışan izleyiciler, Survivor Aycan kimdir? Survivor Aycan nereli? Survivor Aycan kaç yaşında? Survivor Aycan’ın boyu kaç cm? Survivor Aycan kaç kilo? Survivor Aycan ne iş yapıyor? Sorularının yanıtını arıyor. Survivor 2020 genel puan sıralamasında üçüncü sırada olan ve birebir girdiği mücadelelerde şu ana kadar 66 oyun kazanıp 59 oyun kaybeden Aycan Yanaç, haftalık performans tablosunda da ikinci sırada yer alıyor ve bu hafta 9 oyun kazanıp 5 oyun kaybetti. Survivor’da şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam eden Aycan Yanaç’ın biyografisi ve hakkında merak edilenler ortaya çıktı.

SURVİVOR AYCAN KİMDİR?

Survivor Ünlüler Takımı yarışmacısı Aycan Yanaç 21 Kasım 1998 tarihinde Almanya’nın Nürnberg şehrinde dünyaya geldi. Nürnberg’de futbol kariyerine başladı ve Köln takımının ardından Bavyera takımı olan SpVgg Greuther Fürth takımına transfer oldu. Geçtiğimiz aylarda eski takımı olan Nürnberg’e geri dönen Aycan Yanaç, Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı kadrosunda da yer aldı ve milli forma ile 8 maça çıktı. Futbolcu Aycan Yanaç, Survivor 2020 yarışmasında mücadelesine devam ediyor.

SURVİVOR AYCAN YANAÇ NERELİ?

Survivor 2020 yarışmacısı Aycan Yanaç aslen İzmirlidir. Almanya’da doğup büyüyen Aycan Yanaç’ın ailesinin İzmir’den Almanya’ya gittiği biliniyor.

Survivor Barış’ın boyu, aslen nereli, kim? Survivor Barış’ın yaş ve mesleği ne? Barış Murat Yağcı’nın oynadığı diziler

Aycan Yanaç

SURVİVOR AYCAN KAÇ YAŞINDA?

1998 doğumlu olan Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç 22 yaşındadır. Ünlüler Takımı’nda yarışan Aycan Yanaç, şampiyonluğun önemli adayları arasında yer alıyor.

SURVİVOR AYCAN’IN BOYU KAÇ CM?

Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç’ın boyu 173 cm’dir. Bu bilgi kesin olmamakla birlikte Aycan boyunun 173 olduğu tahmin ediliyor.

SURVİVOR AYCAN KAÇ KİLO?

Survivor 2020 yarışmacısı Aycan Yanaç 63 kilodur. Survivor’a 72 kilo ile katılan Aycan Yanaç’ın Dominik’te 9 kilo verdiği ortaya çıkmıştı.

Survivor Evrim kimdir, aslen nereli, burcu ne, mesleği ne?

Aycan Yanaç

SURVİVOR AYCAN NE İŞ YAPIYOR?

Survivor 2020’de yarışını sürdüren Aycan Yanaç’ın mesleği futbolcudur ve Aycan spor işi yapıyor. Akrep burcu olan Aycan Yanaç, Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı’nın da önemli oyuncuları arasında bulunuyor.