Survivor 2020 yarışmasında Ünlüler Takımı’nda yarışan Aycan Yanaç’ın hayatı merak ediliyor. Kendi takımında sorun yaşadığı ismin elenmesi sonrasında rahatlığı görülen ve takımının artık daha iyi olacağına inandığını dile getiren Aycan Yanaç’ın yaşı, boyu, aslen nereli olduğu, memleketi, biyografi bilgileri, kilosu ve ne iş yaptığı araştırılıyor. Survivor Aycan kim, kaç yaşında, nereli? Survivor Aycan’ın boyu kaç, kaç kilo, mesleği ne, ne iş yapıyor? Sorularına yanıt aranıyor. Survivor genel performans tablosunda üçüncü sırada olan ve birebir mücadelelerde şu ana kadar 66 oyun kazanıp 59 oyun kaybeden Aycan Yanaç, haftalık tabloda da ikinci sırada yer alıyor ve 9 oyun galibiyet, 5 oyun mağlubiyet skoru ile yarışı sürdürüyor. Survivor Ünlüler Takımı’nda son 4 yarışmacı arasında kalan Aycan Yanaç’ın yaşamına dair detaylar ortaya çıktı.

SURVİVOR AYCAN KİM? AYCAN YANAÇ’IN HAYATI

Survivğr Ünlüler Takımı yarışmacısı Aycan Yanaç 21 Kasım 1998 Almanya Nürnberg doğumlu. Futbol kariyerine Nürnberg’de başladı ve Köln’den sonra SpVgg Greuther Fürth takımında yeşil sahalara çıktı. Geçtiğimiz Aralık ayında eski takımı olan Nürnberg’e dönen Aycan Yanaç, Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı kadrosunda da yer alıyor. Survivor 2020’ye katılan Aycan Yanaç, Ünlüler Takımı’nda yarışıyor.

Survivor Elif Gören kimdir, eşi kim, Survivor Elif nereli, kaç yaşında?

SURVİVOR AYCAN NERELİ?

Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç aslen İzmirlidir. Ailesi İzmirli olan Aycan Yanaç Almanya’da doğup büyüdü.

SURVİVOR AYCAN KAÇ YAŞINDA?

Dominik Cumhuriyeti’nde çekimleri devam eden Survivor 2020’de yarışan Survivor Aycan 22 yaşındadır.

SURVİVOR AYCAN’IN BOYU KAÇ?

TV8 ekranlarında her gün yayınlanan Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasının başarılı ismi Survivor Aycan’ın boyu 173 cm’dir. Aycan’ın tam boyu bilinmemekle birlikte boyunun 173 cm olduğu sanılıyor.

Survivor 2020 neden deniz kenarında değil?

SURVİVOR AYCAN KAÇ KİLO?

Survivor için Dominik’e geldiğinde 73 kilo olan Aycan Yanaç 63 kilodur. Adada 9 kilo veren Aycan Yanaç akrep burcudur.

SURVİVOR AYCAN NE İŞ YAPIYOR, MESLEĞİ NE?

Survivor 2020’de Ünlüler Takımı’nda yarışan Survivor Aycan futbolcudur ve spor işi yapıyor. Survivor Aycan’ın mesleği futboldur.

Survivor Evrim'in boyu kaç? Survivor Evrim Keklik'in burcu ne? Evrim Keklik Fenerbahçe'de voleybol mu oynadı?