Survivor Ünlüler Takımı yarışmacısı Aycan Yanaç’ın hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, memleketi, yaşı ve ne iş yaptığı merak ediliyor. Survivor 2020’de mücadeleyi elden bırakmayan, takım arkadaşları Aşkım Burçe’nin ve Ersin Korkut’un gidişiyle duygusal anlar yaşayan ve bundan sonra tek başına hareket edeceğini söyleyen Aycan Yanaç’ın özgeçmiş bilgileri araştırılıyor. Survivor Aycan kimdir? Survivor Aycan kaç yaşında? Survivor Aycan Yanaç nereli? Survivor Aycan’ın mesleği ne? Sorularına yanıt bulundu. Survivor puan sıralamasında beşinci sırada yer alan ve şu ana kadar girdiği birebir mücadelelerde 57 galibiyet, 54 mağlubiyet grafiğine sahip olan Aycan Yanaç’ın yaşamına dair detaylar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR AYCAN KİMDİR?

Survivor 2020’de Ünlüler Takımı kadrosunda yarışan Aycan Yanaç Almanya’nın Nürnberg kentinde 21 Kasım 1998 tarihinde doğdu. Çocukluk yaşlarından itibaren futbolla ilgilenen ve Nürnberg’de başladığı futbol kariyerine Köln’de ve Bavyera Eyaleti’nin SpVgg Greuther Fürth takımında devam eden Aycan Yanaç, Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı kadrosunda da yer alıyor ve milli forma ile toplam 8 maça çıktı.

Survivor Elif Gören kimdir, eşi kim, Elif nereli, kaç yaşında?

Aycan Yanaç

SURVİVOR AYCAN KAÇ YAŞINDA?

Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç 22 yaşında. 1998 doğumlu olan Aycan Yanaç forvet mevkiinde oynuyor ve 72 kilo ile başladığı Survivor’da 63 kiloya düştü.

SURVİVOR AYCAN YANAÇ NERELİ?

Survivor Ünlüler Takımı’nda yarışmaya devam eden Aycan Yanaç’ın ailesi aslen İzmirli. Aycan Yanaç Almanya’da doğup büyüdü.

Survivor Barış’ın boyu kaç cm, hangi burç? Barış Murat Yağcı’nın hayatı ve dizileri

Aycan Yanaç

SURVİVOR AYCAN’IN MESLEĞİ NEDİR?

Survivor Aycan’ın mesleği futbolcudur. Eski takımı olan Nürnberg’e geçtiğimiz yılın sonunda geri dönen ve milli takımımızda da yer alan Aycan Yanaç, performansı ile yarışmanın en iyileri arasında yer alıyor.