Survivor 2020 yarışmasında Ünlüler Takımı’nda yarışan Aycan Yanaç’ın hayatı ve biyografisi ile kim ve aslen nereli olduğu, memleketi, boy kilo bilgisi ve ne iş yaptığı araştırılıyor. Survivor Aycan kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Aycan’ın boyu kaç, kaç kilo, mesleği ne, ne iş yapıyor? Soruları yanıt buldu. Survivor genel performans tablosunda üçüncü sırada yer alan ve birebir mücadelelerde şu ana kadar 66 oyun kazanıp 59 oyun kaybeden Aycan Yanaç, yarışmanın en ciddi şampiyon adayları arasında yer alıyor. Yarışmanın en çok konuşulan isimlerinden olan Aycan Yanaç’ın yaşamına dair merak edilenler haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR AYCAN KİMDİR?

Survivor 2020 yarışmacısı Aycan Yanaç 21 Kasım 1998 tarihinde Almanya’nın Nürnberg şehrinde dünyaya gözlerini açtı. Futbol kariyerine Nürnberg’de başladı ve Köln’e transfer oldu. Almanya’nın farklı takımlarında sahaya çıkan Aycan Yanaç, Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı kadrosunda da yer alarak milli forma ile ülkemizi birçok maçta temsil etti. Survivor 2020’ye katılan Aycan Yanaç, Ünlüler Takımı’nda yarışıyor.

survivor panorama damla can sevgilisi kim boyu kaç nereli

SURVİVOR AYCAN KAÇ YAŞINDA?

1998 doğumlu Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç 22 yaşındadır.

SURVİVOR AYCAN NERELİ?

Survivor 2020’de yarışan Aycan aslen İzmirlidir. Almanya’da doğup büyüyen Aycan’ın ailesi İzmir’den Almanya’da göç etmiştir.

SURVİVOR AYCAN’IN BOYU KAÇ?

Survivor 2020’de Ünlüler Takımı’nda yarışan Aycan Yanaç’ın boyu tahmini olarak 173 cm’dir. Aycan Yanaç’ın boyu hakkında kesin bir bilgi bulunmuyor ancak 173 cm olduğu tahmin ediliyor.

survivor panorama melisa emirbayer sevgilisi kim boyu kaç

SURVİVOR AYCAN KAÇ KİLO?

Survivor’a 72 kilo ile katılan Aycan Yanaç 63 kilodur. Aycan’ın Survivor’da 9 kilo vererek 63 kiloya düştüğü biliniyor.

SURVİVOR AYCAN NE İŞ YAPIYOR, MESLEĞİ NE?

Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç futbolcudur ve spor işi yapıyor. Aycan Yanaç’ın mesleği futbolcu, oynadığı takım ise Nürnberg’dir.