Survivor 2020’nin en çok konuşulan isimlerinden olan Aycan Yanaç’ın geçmişine dair araştırma yapan yarışma severler, Aycan Yanaç’ın kim ve nereli olduğu ile kaç yaşında olduğu, boy ve kilosu, burcu, mezuniyet durumu ve ne iş yaptığını öğrenmeye çalışıyor. Survivor Aycan kim? Survivor Aycan’ın yaş kaç? Survivor Aycan’ın boyu, aslen nereli? Survivor Aycan Yanaç hangi burç, kaç kilo, ne mezunu? Survivor Aycan’ın mesleği ne? Sorularına yanıt aranıyor. Ünlüler Takımı’nda en yakın arkadaşı olan Aşkım Burçe’nin elenmesi sonrasında takım arkadaşlarını eleştiren ve bundan sonra hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını, kendisinin de eski Aycan olmayacağını söyleyen Aycan Yanaç’ın yaşamına dair detaylar ortaya çıktı.

SURVİVOR AYCAN KİM?

Survivor Ünlüler Takımı’nda olan Aycan Yanaç, 1998 yılında Almanya’nın Nürnberg şehrinde doğdu. Futbolcu olan ve kariyerine doğduğu şehirde başlayan Aycan Yanaç, Almanya’nın farklı şehirlerinde ve takımlarında yeşil sahalara çıktı. Türkiye Kadın U-19 kadrosuna çağrılan ve UEFA Geliştirme Turnuvası’nda sahaya çıkan Aycan Yanaç, milli forma ile UEFA 19 Yaş Altı Kadınlar Şampiyonası Elemeleri maçlarında da oynadı. Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı’na giren ve forvet oynayan Aycan Yanaç, 2018 yılında Estonya ile oynanan dostluk maçı için Türkiye Kadın Milli Takımı’na ilk kez çağrıldı ve daha sonraki maçlarda ülkemizi yeşil sahalarda temsil etti.

Survivor Mert kaç yaşında, aslen nereli, evli mi, Mert Öcal’ın boyu kaç, dizileri, ne iş yapar, Mert Öcal kimdir, mesleği ne?

Aycan Yanaç

SURVİVOR AYCAN’IN YAŞ KAÇ?

1998 doğumlu olan Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç’ın yaşı 22’dir. Özel turnuva ve kupalarda 3 maç, özel maçlarda 3 maç ve Avrupa Şampiyonası’nda 2 maç oynayan Aycan Yanaç, Survivor 2020’nin iddialı şampiyon adayları arasında yer alıyor.

SURVİVOR AYCAN’IN BOYU KAÇ CM?

Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç’ın boyunun kaç cm olduğu bilinmiyor. Aycan Yanaç’ın bu yönde bir bilgi paylaşımı yok. Survivor’un genel performans tablosunda birçok yarışmacı arkadaşını geride bırakarak beşinci sırada olan Aycan Yanaç, şu ana kadar birebir oyunlarda 52 mücadeleyi kazandı, 43 mücadeleyi ise kaybetti.

Survivor Sercan kaç yaşında, evli mi, eşi kim? Survivor Sercan Yıldırım kimdir, sevgilisi kim, nereli?

Aycan Yanaç

SURVİVOR AYCAN ASLEN NERELİ?

Survivor 2020’de yarışan Aycan Yanaç aslen İzmirli. Almanya’da doğup büyüyen Aycan Yanaç, Türkiye’de de vakit geçirmeyi seviyor. Sevgilisinin Türkiye’de yaşadığı bilgisi paylaşılmış ve ihanete uğradığı iddia edilmişti. Ancak bu konuda da bir açıklama yapılmış değil.

SURVİVOR AYCAN HANGİ BURÇ?

21 Kasım’da doğan Survivor Aycan’ın burcu Akrep. Ünlüler Takımı ile birlikte 51 oyun kazanan ve 44 oyunda takım olarak mağlup olan Aycan Yanaç, haftalık performansta yüzde 47,83 başarı dilimi ile dokuzuncu sırada bulunuyor. Bu hafta 23 oyunda parkurlarda yer alan ve 11 oyunu kazanıp 12 oyunu takım olarak kaybeden Aycan Yanaç, birebir oyunlarda da 6 oyun kazandı ve 5 oyun kaybetti. Aycan Yanaç, takımdaki olumsuz havadan dolayı Mert Öcal’ı sorumlu tutuyor.

Survivor Cemal Can Canseven kimdir, nereli, boyu, kilosu, burcu ne?

Aycan Yanaç

SURVİVOR AYCAN KAÇ KİLO?

Survivor 2020’ye katıldığı hafta 72 kilo olan Aycan Yanaç şu an 63 kilo oldu. Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında geçen sürede 9 kilo veren Aycan Yanaç, Survivor’daki genel tabloda yüzde 54,64 başarı oranı ile mücadeleye devam ediyor.

SURVİVOR AYCAN NE MEZUNU?

Survivor’da yarışan Aycan Yanaç’ın mezuniyet durumu bilinmiyor. Kariyerine futbolcu olarak devam eden Aycan Yanaç, Survivor Ünlüler Takımı’nda yarışmaya devam ediyor.

Aycan Yanaç

SURVİVOR AYCAN’IN MESLEĞİ NE?

Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç’ın mesleği futbolcudur. 2015 yılında SpVgg Greuther Fürth kulübünde top oynayan, Survivor’a katılmadan hemen önce ise eski takımı olan 1. FC Nürnberg II’ye transfer olan Aycan Yanaç, aynı zamanda Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı’nda oynuyor.

Aycan Yanaç