TV8 ekranlarında her gün yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yarışması kadrosunda yer alan Aycan Yanaç’ın hayatı, kim, nereli ve kaç yaşında olduğu, memleketi, boyu ve doğum günü ile birlikte kaç kilo olduğu da araştırılmaya devam ediyor. Survivor Aycan kimdir, aslen nereli, yaş, boyu kaç cm? Survivor Aycan Yanaç’ın doğum tarihi, boy kilo ne? Sorularına cevap bulundu. Bir süre önce iletişim ödülündeki diyalogları ile gündeme gelen ve sonrasında çok üzgün olduğunu söyleyen, yarışmalara ve parkura adapte olamayan ancak kısa sürede toparlanarak yeniden eski formunu yakalayan Aycan Yanaç, genel puan sıralamasında üçüncü sırada bulunuyor. Yarışmanın grafik ve istatistik bakımından en iyileri arasında yer alan Aycan Yanaç’ın biyografi bilgileri haberimizde cevap buluyor.

SURVİVOR AYCAN KİM?

Survivor Ünlüler Takımı yarışmacısı Aycan Yanaç 1998 yılında Almanya’nın Nürnberg kentinde dünyaya gözlerini açtı. Almanya’da büyüyen ve futbol kariyerine ağırlık veren Aycan Yanaç, Almanya’nın birçok takımında top koşturdu. Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı’na da çağrılan Aycan Yanaç, milli forma ile 8 maça çıktı ve forvet mevkiinde oynadı. Survivor 2020 kadrosuna katılan Aycan Yanaç’ın adadaki macerası sürüyor.

Survivor Sercan kaç yaşında, evli mi, eşi kim? Survivor Sercan Yıldırım kimdir, sevgilisi kim, nereli?

SURVİVOR AYCAN ASLEN NERELİ?

Sevilen yarışma programı Survivor 2020’de yarışan Aycan Yanaç aslen İzmirlidir. Almanya’da doğup büyüyen Aycan Yanaç’ın ailesinin İzmir’den Almanya’ya gittiği biliniyor.

SURVİVOR AYCAN’IN YAŞ KAÇ? DOĞUM TARİHİ NE?

Survivor Ünlüler Takımı yarışmacısı Aycan’ın yaşı 22’dir. Aycan Yanaç’ın doğum tarihi ise 21 Kasım 1998’dir.

Survivor Cemal Can Canseven kimdir, nereli, boyu, kilosu, burcu ne?

SURVİVOR AYCAN’IN BOYU KAÇ CM? BOY KİLO NE?

Survivor 2020’de yarışa devam eden Aycan Yanaç’ın boyu 173 cm’dir. 173 cm boyu olduğu tahmin edilen Aycan Yanaç’ın kilosu ise 63’tür.