TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı’nın sunumu ile ekranlara gelen Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması tüm heyecanı ile devam ediyor. Ünlüler Takımı’nın dikkat çeken isimlerinden olan Aycan Yanaç’ın hayatı, memleketi, futbol kariyeri ve yaşı ile boyu merak ediliyor. Survivor’un ilk haftalarında yaptığı tartışmalarla gündeme gelen, son haftalarda ise tamamen oyunlara odaklanan Aycan Yanaç, performansını her geçen gün arttıran yarışmacılar arasında yer alıyor. Futbolculuğu merak edilen Aycan Yanaç’a dair detayları araştıran izleyiciler, Survivor Aycan Yanaç kimdir, boyu kaç? Survivor Aycan aslen nereli? Aycan Yanaç ne iş yapıyor ve kaç yaşında? Sorularına yanıt arıyor. Aycan Yanaç’a dair merak edilenler haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR AYCAN YANAÇ KİMDİR? BOYU KAÇ?

Survivor 2020’nin dikkat çeken isimlerinden Aycan Yanaç 21 Kasım 1998’de Almanya’nın Nürnberg şehrinde doğdu. Boyunun kaç olduğuna dair bilgi bulunmayan Aycan Yanaç, Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı’na girerek dikkatleri üzerine çekmişti. Forvet oynayan Aycan Yanaç, futbol kariyerine Nürnberg’te başladı. Ardından Köln’e transfer olan ve daha sonra Türkiye Kadın U-19 kadrosuna çağrılan Aycan Yanaç, 2015’de yapılan UEFA Geliştirme Turnuvası’nda yeşil sahalara Türkiye forması ile çıktı. Daha sonra UEFA 19 Yaş Altı Kadınlar Şampiyonası Elemeleri maçlarında da oynayan Aycan Yanaç, Türkiye Kadın Milli Takımı’nda top koşturdu.

SURVİVOR AYCAN YANAÇ ASLEN NERELİ?

Survivor Ünlüler Takımı’nda yer alan Aycan Yanaç aslen Nürnberg Almanyalıdır. Nürnberg’de doğan Aycan Yanaç’ın ailesinin İzmirli olduğu biliniyor. Akrep burcunda olan Aycan Yanaç, futbol kariyerini geliştirdiğini, Türk Milli Takımı’nda da sahalara çıktığını, Survivor’da da hedefinin şampiyonluk olduğunu kaydediyor.

SURVİVOR AYCAN YANAÇ NE İŞ YAPIYOR, KAÇ YAŞINDA?

Survivor 2020 yarışmacısı Aycan Yanaç futbolcudur. Forvet oynayan Aycan Yanaç 22 yaşında.