TV8 ekranlarının büyük ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor 2020’nin çekimleri Dominik Cumhuriyeti’nde devam ediyor. Survivor Ünlüler Takımı yarışmacılarından olan Aycan Yanaç’ın kim ve nereli olduğu, memleketi, boy bilgisi, kaç yaşında ve kaç kilo olduğu ile ne iş yaptığı merak ediliyor. Survivor Aycan kimdir? Survivor Aycan aslen nereli? Survivor Aycan’ın boyu kaç cm? Survivor Aycan’ın yaşı kaç? Survivor Aycan’ın kilosu kaç? Survivor Aycan’ın mesleği ne? Sorularına yanıt bulundu. Survivor performans tablosunda yüzde 54.64 başarı oranı ile 5. Sırada yer alan, takımı ile birlikte 194 oyuna katılan, bu oyunlardan 106 galibiyet alan ve 88 kez mağlup olan Aycan Yanaç, haftalık tabloda ise 9. Sırada yer alıyor ve birebir oyunların 6’sını kazanıp 5’ini kaybetti. Aycan Yanaç’ın hayatı ve biyografisi ile hakkında merak edilenler ortaya çıktı.

SURVİVOR AYCAN KİMDİR?

Survivor 2020’de yarışan Aycan Yanaç 21 Kasım 1998 Almanya Nürnberg doğumlu. Çocukluk yaşlarından itibaren futbol sporu ile ilgilendi ve kariyerine Nürnberg takımında başladı. Köln’de ve Bavyera Eyaleti’nin bir takımında oynayan ve Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı kadrosunda yer alan Aycan Yanaç, Survivor 2020 yarışmacısı kadrosuna dahil oldu ve mutlak şampiyonluk hedefine emin adımlarla ilerliyor.

Survivor Berkan kim, yaşı kaç, aslen nereli, ne iş yapar? Survivor Berkan’ın mesleği ne, sevgilisi, hangi burç, hangi takımlı?

Aycan Yanaç

SURVİVOR AYCAN ASLEN NERELİ?

Survivor 2020’de Ünlüler Takımı’nda yarışı sürdüren Aycan Yanaç aslen İzmirli. Annesi ve babası İzmir’den Almanya’da göç eden Aycan Yanaç, Almanya’nın Nürnberg şehrinde dünyaya gözlerini açtı.

SURVİVOR AYCAN’IN BOYU KAÇ CM?

Survivor 2020’nin en mücadeleci karakterlerinden olan Aycan Yanaç’ın boyu hakkında bilgi yok. Özel turnuva ve kupalarda 3 maça, özel maçlarda 3 maça ve Avrupa Şampiyonası’nda 2 maça milli forma ile çıkan Aycan Yanaç, takım arkadaşları ile yaşadığı anlaşmazlıklarla gündeme geldi.

Survivor Barış’ın boyu kaç cm, kaç yaşında? Survivor Barış kim, aslen nereli, hangi burç, mesleği ne?

Aycan Yanaç

SURVİVOR AYCAN’IN YAŞI KAÇ?

Survivor’da yarışı sürdüren Aycan Yanaç’ın yaşı 22’dir. Geçtiğimiz Aralık ayında eski kulübü olan Nürnberg’e dönen Aycan Yanaç, Akrep burcudur.

SURVİVOR AYCAN’IN KİLOSU KAÇ?

Survivor’a katıldığı hafta tartıldığında 72 kilo olan Aycan Yanaç’ın şu an kilo 63’tür. Survivor’da 9 kilo verdiği ortaya çıkan Aycan Yanaç’ın son günlerde daha da zayıfladığı gözlerden kaçmıyor.

Survivor Elif Gören kimdir, eşi kim, Survivor Elif nereli, kaç yaşında?

Aycan Yanaç

SURVİVOR AYCAN’IN MESLEĞİ NE?

Survivor 2020’de yarışan Aycan Yanaç’ın mesleği futbolcudur. Forvet mevkiinde futbol oynayan Aycan Yanaç, Survivor Ünlüler Takımı’nda yarışıyor.