TV8 ekranlarının yarışma programı Survivor’da heyecan devam ediyor. Ünlüler Takımı’nda yarışan Aycan Yanaç’ın yaşamına dair ayrıntıları araştıran izleyiciler, Survivor Aycan kimdir? Survivor Aycan kaç yaşında? Survivor Aycan’ın boyu kaç, kaç kilo ve Survivor Aycan Yanaç nereli? Sorularına yanıt arıyor. Futbol kariyerinde önemli aşamalar kat eden, Türkiye A Milli Kadın Milli Takımı’nda da forma giyerek birçok maçta yer alan Aycan Yanaç, Survivor 2020 performansı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasının en çok oyun kazanan yarışmacıları arasında olan Aycan Yanaç hakkında merak edilenler yanıt buldu.

SURVİVOR AYCAN KİMDİR?

Survivor’da yarışan Aycan Yanaç 1998 Almanya doğumludur. Almanya’da çeşitli takımlarda futbol oynayan ve forvet olan Aycan Yanaç, etkili oyunu ile dikkat çekti ve Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımına da çağrıldı. Özel turnuva ve kupalarda 3 maç, özel maçlarda 3 maç ve Avrupa Şampiyonasında 2 maç oynayan Aycan Yanaç, halen 1. FC Nürnberg II takımında futbol oynamaya devam ediyor.

SURVİVOR AYCAN KAÇ YAŞINDA?

21 Kasım 1998 doğumlu olan Survivor Aycan Yanaç 22 yaşında. Akrep burcu olan Aycan Yanaç, Survivor 2020’nin iddialı şampiyon adayları arasında yer alıyor.

Survivor Elif Gören kimdir, nereli, eşi kim, kaç yaşında?

SURVİVOR AYCAN NERELİ?

Almanya doğumlu olan Survivor Aycan Yanaç’ın ailesi İzmirli. Aycan Yanaç, Almanya’nın Nürnberg şehrinde dünyaya geldi ve bu şehirde büyüdü.

Survivor Mert Öcal kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi, eşi kim, boyu kaç?

SURVİVOR AYCAN’IN BOYU KAÇ, KAÇ KİLO?

Survivor’da yarışan Aycan Yanaç’ın boyu bilinmiyor. Aycan Yanaç 63 kilo. Survivor’a katıldığı hafta 72 kilo olan Aycan’ın yarışmada 9 kilo verdiği biliniyor.

Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir, nereli, kaç yaşında, mesleği, boyu