TV8 ekranlarında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Survivor Türkiye 2020 yarışması tüm heyecanı ile sürüyor. Reyting rekortmeni yarışma programında bu yıl yer alan isimlerden biri de Aycan Yanaç oldu. Aycan Yanaç’ın kim, kaç yaşında ve aslen nereli olduğu, memleketi, biyografi bilgileri, mesleği, boyu ve kilosu araştırılıyor. Survivor Aycan kim, aslen nereli, yaş kaç? Survivor Aycan ne iş yapıyor, boyu kaç cm, kilosu ne? Sorularına yanıt aranıyor. Survivor’ın genel puan sıralamasında yedinci sırada yer alan ve takımı ile birlikte 270 mücadeleye girip bunlardan 141’ini kazanan ve 129’unu kaybeden Aycan Yanaç, birebir yarışlarda ise 68 oyun kazandı ve 71 oyun kaybetti. Son günlerde performansı düşüşte olan ancak Survivor 2020’nin en güçlü şampiyon adaylarından olan Aycan Yanaç’ın hayatına dair detaylar ortaya çıktı.

SURVİVOR AYCAN KİM?

Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç 1998 yılında Almanya’nın Nürnberg kentinde dünyaya gözlerini açtı. Almanya’da büyüyen ve futbol kariyerini Almanya’da geliştiren Aycan Yanaç, Nürnberg, Köln ve SpVgg Greuther Fürth takımlarında top oynadı. Geçtiğimiz aylarda eski takımı olan Nürnberg’e dönen Aycan, aynı zamanda Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı’nın da futbolcusudur. Survivor’a katılan Aycan Yanaç, elenmeden mücadelesine devam ediyor.

Survivor Barış’ın boyu kaç, nereli, kaç yaşında, burcu ne, annesi kimdir, ne iş yapıyor?

Aycan Yanaç

SURVİVOR AYCAN ASLEN NERELİ?

Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Survivor Aycan aslen İzmirlidir. Aycan’ın ailesinin İzmir’den Almanya’ya göç ettiği biliniyor.

SURVİVOR AYCAN YAŞ KAÇ?

21 Kasım 1998 doğumlu olan Survivor Aycan Yanaç’ın yaşı 22’dir. Ünlüler Takımı’nda yarışan Aycan Yanaç’ın burcu ise Akreptir.

Survivor Mert kimdir, Mert Öcal aslen nereli, Survivor Mert kaç yaşında, boyu kaç, evli mi, eşi kim?

Aycan Yanaç

SURVİVOR AYCAN’IN BOYU KAÇ CM, BOY KİLO NE?

Survivor yarışmacısı Aycan’ın boyu 173 cm’dir, kilosu ise 63’tür. Aycan’ın boyu hakkında kesin bir bilgi bulunmuyor ancak 173 cm olduğu kaydediliyor. Diğer taraftan; Survivor’a 72 kilo katılan Aycan’ın 9 kilo birden vererek 63 kiloya düştüğü biliniyor.

SURVİVOR AYCAN NE İŞ YAPIYOR?

Survivor’da yarışan Aycan Yanaç futbolcudur ve spor işi yapıyor. Nürnberg takımında ve Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı’nda oynayan Aycan Yanaç, Survivor 2020’de yarışını sürdürüyor.

Survivor Berkan aslen nereli, boyu kaç, ne iş yapıyor, nerede yaşıyor?

Aycan Yanaç