Survivor Ünlüler Takımı’nda yarışan ve sempatik tavırları ile alkış toplayan Aycan Yanaç, Dominik’te toplanan son Ada Konseyi’nde elendi ve yarışmaya veda etti. Aycan Yanaç’ın hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, ailesi, memleketi, yaşı ve boyu araştırılmaya devam ediyor. Survivor Aycan nereli? Survivor Aycan’ın babası aslen nereli, ailesi kim? Survivor Aycan kaç yaşında, kimdir, boyu kaç? Sorularının cevabı bulundu. Elendiğinde başarı oranı yüzde 52 olan Aycan Yanaç, birebir girdiği mücadelelerde 78 oyun kazandı, 86 oyun ise kaybetti. Yarışmanın güler yüzlü isimlerinden olan ve mücadeleyi son ana kadar bırakmayan Aycan Yanaç’ın yaşamına dair detaylar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR AYCAN KİMDİR?

Survivor 2020’nin başarılı isimlerinden Aycan Yanaç 21 Kasım 1998 tarihinde Almanya’nın Nürnberg kentinde dünyaya geldi. Futbolcu olan Aycan Yanaç Almanya’nın Nürnberg, Köln ve Bavyera takımlarında top koşturdu ve geçtiğimiz Aralık ayında eski takımı olan Nürnberg’e geri döndü. Aynı zamanda Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı’nda da oynayan ve forvet mevkiinde top koşturan Aycan Yanaç, koyu bir Fenerbahçe taraftarı olarak biliniyor. Yarışmanın son bölümünde adaya veda eden Aycan Yanaç, Survivor 2020’ye damga vuran isimlerden biri oldu.

survivor panorama damla can sevgilisi kim boyu kaç nereli

SURVİVOR AYCAN NERELİ?

Almanya’da doğup büyüyen Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç aslen İzmirlidir. Aycan Yanaç’ın ailesinin İzmir’den Almanya’ya göç ettiği biliniyor. Aycan da İzmirli olduğunu sık sık dile getiriyor.

SURVİVOR AYCAN KAÇ YAŞINDA?

1998 doğumlu olan Survivor 2020 yarışmacısı Aycan Yanaç 22 yaşındadır. Akrep burcu olan Aycan Yanaç milli takım forması ile 8 maça çıkmıştır.

SURVİVOR AYCAN’IN BOYU KAÇ?

Parkurlarda mücadeleyi bırakmayan Survivor 2020’de yarışan Aycan Yanaç’ın boyu 173 cm’dir. Bu bilgi kesin olmamakla birlikte Aycan Yanaç’ın boyunun 173 olduğu biliniyor. Ayrıca Survivor’a katıldığında 72 kilo olan Aycan’ın 63 kiloya düştüğü ortaya çıkmıştı.

SURVİVOR AYCAN’IN BABASI NERELİ, AİLESİ KİM?

Survivor 2020’de yarışan ve elenen Aycan Yanaç’ın babası ve ailesi İzmirlidir. Aycan Yanaç en son İletişim Ödülü’nde ailesi ile konuşmuş, babası, annesi ve abisi ile ayrı ayrı diyalog kurmuştu.

survivor panorama gökhan özdemir evli mi çocuğu var mı aslen nereli