TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması tüm heyecanı ile sürüyor. Büyük bir hayran kitlesinin ilgiyle izlediği Survivor 2020’de Ünlüler Takımı’nda yarışan Aycan Yanaç’ın hayatı, kaç yaşında olduğu, mesleği, annesi ve babasının memleketi, nereli olduğu merak ediliyor. Survivor Aycan’ın yaş kaç? Survivor Aycan kim? Survivor Aycan ne iş yapıyor? Survivor Aycan Yanaç’ın ailesi aslen nereli? Soruları yanıt buldu. Son haftalarda takım arkadaşlarının elenmesi ile gergin olan ve takımının yaptığı yanlış stratejileri eleştiren Aycan Yanaç, artık takımı ile birlikte hareket etmeyeceğini dile getirmişti. Survivor performans tablosunda beşinci olan ve bu istatistik verileri ile alkış toplayan Aycan Yanaç’ın biyografi bilgileri haberimizde cevap buluyor.

SURVİVOR AYCAN KİM?

Survivor 2020 Ünlüler Takımı yarışmacısı Aycan Yanaç 21 Kasım 1998 Almanya doğumlu. Futbol kariyerine Nürnberg’de başladı ve Köln’de devam etti. Almanya’nın farklı bölgelerinde ve takımlarında oynayan Aycan Yanaç, Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı kadrosunda da yer aldı ve milli formamız ile yeşil sahalara çıktı. Survivor 2020 yarışmacısı kadrosuna katılan Aycan Yanaç’ın Survivor macerası devam ediyor.

Survivor Yunus Emre evli mi, kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, eski eşi kim, boyu kaç?

Aycan Yanaç

SURVİVOR AYCAN’IN YAŞI KAÇ?

Survivor 2020’de yarışı sürdüren Aycan Yanaç’ın yaşı 22’dir. Survivor’a mutlak şampiyonluk hedefi ile katıldığını her fırsatta dile getiren Aycan Yanaç, duygusal yapısı ve parkurlardaki mücadeleci karakteri ile dikkat çekiyor.

SURVİVOR AYCAN NE İŞ YAPIYOR?

Survivor Aycan futbolcudur ve spor işi yapıyor. Akrep burcu olan ve 1. FC Nürnberg II takımı ile milli takımımız kadrolarında yer alan Aycan Yanaç, favori şampiyon adayları arasında öne çıkıyor.

Survivor Elif Gören kimdir, 2020 Survivor Elif Gören Yıldırım nereli, eşi kim, kaç yaşında?

Aycan Yanaç

SURVİVOR AYCAN YANAÇ’IN AİLESİ ASLEN NERELİ?

Survivor 2020’de yarışan Aycan Yanaç’ın ailesi aslen İzmirlidir. Aycan Yanaç Almanya’da doğdu ve büyüdü. Annesi geçtiğimiz günlerde bir video ile Aycan’a seslenmiş ve Aycan’ı çok sevdiğini söylemişti.