Survivor 2020’nin en çok konuşulan isimlerinden olan Aycan Yanaç’ın ailesinin aslen nereli olduğu, memleketi, boyu, kaç kilo olduğu ve elenip elenmediği soruları yanıt arıyor. Survivor Aycan’ın annesi, babası, ailesi nereli? Survivor Aycan’ın boy kilo nedir? Survivor Aycan elendi mi? Sorularına yanıt aranıyor. Survivor genel puan sıralamasında beşinci olan Aycan Yanaç, takım arkadaşları Aşkım Burçe ve Ersin Korkut’un gidişinden sonra yaptığı açıklamalar ile gündeme gelmişti. Artık yalnız hareket edeceğini söyleyen Aycan Yanaç, yapılan stratejilerin yanlış olduğunu, bu stratejiler yüzünden takım arkadaşlarının elendiğini söylemişti. Son günlerde Mert Öcal’ı hedef alan açıklamalar yapan Aycan Yanaç hakkında merak edilenler yanıt buldu.

SURVİVOR AYCAN YANAÇ’IN ANNESİ, BABASI, AİLESİ NERELİ?

Survivor 2020’de yarışan Aycan Yanaç’ın annesi, babası, ailesi aslen İzmirlidir. 1998 yılında Almanya’da doğup büyüyen ve futbol kariyeri ile dikkat çeken Aycan Yanaç, Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı kadrosunda oynuyor.

Survivor Elif Gören kimdir, 2020 Survivor Elif Gören Yıldırım nereli, eşi kim, kaç yaşında?

Aycan Yanaç

SURVİVOR AYCAN’IN BOY KİLO NEDİR?

Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç’ın boyu 173 civarında olduğu sanılıyor, kilosu ise 63’tür. Survivor’a 72 kilo ile başlayan Aycan Yanaç’ın parkurlarda 9 kilo verdiği biliniyor.

SURVİVOR AYCAN ELENDİ Mİ?

Survivor 2020’de yarışan Aycan Yanaç henüz elenmedi. Aycan Yanaç’ın ismi potada Mert Öcal ile birlikte yer alıyor. Aycan Yanaç’ın yarışmaya devam edip etmeyeceği Salı akşamı ortaya çıkacak.

Survivor Cemal Can Canseven kimdir, nereli, boyu, kilosu, burcu ne?

Aycan Yanaç