Survivor 2022 All Star yarışmacısı Ayşe Yüksel’in hayatına dair detaylar merak ediliyor. Survivor Ayşe Yüksel boyu kaç cm, Survivor Ayşe Yüksel mesleği ne iş yapıyor, Survivor Ayşe Yüksel burcu ne ve Survivor Ayşe Yüksel aslen nereli sorularının yanıtları araştırılıyor. 23 Mayıs 2000 tarihinde Düzce’de dünyaya gözlerini açan Ayşe Yüksel Düzce Üniversitesi Spor Yöneticiliği Bölümü’nde eğitim gördü.

Survivor 2022’nin en güçlü şampiyonluk adayları arasında olan Ayşe Yüksel ortaokul eğitimi sırasında masa tenisi eğitimi gördü. 7. Sınıfta halter sporuna başladı ve genç kategoride Türkiye üçüncüsü oldu. Daha sonra voleybol sporu yaptı. 6 yıl boyunca mahalli ligde voleybol oynadı. Voleybol sporuna devam ederken tenis antrenörlüğü yaptı. Eğitim hayatı boyunca sporla içli dışlı olan Ayşe Yüksel, lise yıllarında 3 yıl basketbol da melbet oynadı. Üniversite yıllarında ise futsal ve yüzme dersleri aldı.

Survivor Ayşe Yüksel aslen nereli?

Survivor All Star yarışmacısı Ayşe Yüksel aslen Düzcelidir. 2000 yılında Düzce şehrinde doğup büyüyen Ayşe Yüksel’in yaşı 22’dir.

Survivor Ayşe Yüksel boyu kaç cm?

Survivor 2022 All Star yarışmacısı Ayşe Yüksel’in boyu 1.64’tür. Survivor’da yeniden yarışan ve yaşı itibariyle özgüveni yüksek bir kişi olarak dikkat çeken Ayşe Yüksel, şampiyonluğun güçlü adayları arasındadır.

Survivor Ayşe Yüksel mesleği ne iş yapıyor?

Survivor All Star yarışmacısı Ayşe Yüksel tenis hocalığı işi yapıyor. Survivor Ayşe Yüksel’in mesleği tenis hocalığıdır. Aynı zamanda eğitim hayatını da sürdürüyor.

Survivor Ayşe Yüksel burcu ne?

23 Mayıs doğumlu olan Survivor All Star 2022 yarışmacısı Ayşe Yüksel’in burcu İkizlerdir. Ayşe Yüksel, yaşı itibari ile özgüveni yüksek bir kişi olarak dikkat çekiyor.