Survivor 2022 All Star yarışmacısı Ayşe Yüksel’in yaşamına dair detaylar merak ediliyor. Survivor Ayşe Yüksel kaç yaşında, boyu kaç, mesleği ne iş yapıyor, burcu ne? Sorularının yanıtları araştırılıyor. 23 Mayıs 2000 tarihinde Düzce ilinde dünyaya gelen Ayşe Yüksel, Düzce Üniversitesi’nde spor yöneticiliği bölümünde eğitim hayatını sürdürüyor. Ortaokul yıllarında masa tenisi eğitimi alan, yedinci sınıfta haltere başlayan ve gençler kategorisinde Türkiye üçüncüsü olan Ayşe Yüksel, 1 yıl boyunca halter sporu yaptıktan sonra bıraktı ve voleybol sporuna yöneldi. 6 yıl boyunca mahalli ligde voleybol oynayan Yüksel, voleybola devam ederken tenis antrenörlüğüne de başladı ve bu alanda da 5 yıldır çalışmalarını sürdürüyor.

Spor geçmişi bunlarla sınırlı olmayan Ayşe Yüksel, lise yıllarında 3 yıl basketbol okul takımında oynadı. Üniversite yıllarında ise 1 yıl futsal ve yüzme dersleri aldı. Yaşı baz alındığında özgüveni çok yüksek bir karakter olarak dikkat çeken Ayşe Yüksel, Survivor’da yıllardır kadın şampiyon çıkmadığını, Dominik Cumhuriyeti’nde kadın şampiyon olmak için mücadele edeceğini dile getirdi. Survivor Gönüllüler Takımı’nda yarışmaya devam eden Ayşe Yüksel’in yaş, boy ve meslek bilgisi ile hangi burç olduğu sorularının yanıtları maksibet ortaya çıktı.

Survivor Ayşe Yüksel kaç yaşında?

2000 doğumlu olan Survivor All Star yarışmacısı Ayşe Yüksel 22 yaşında. Gerçek hayatındaki sportif başarıları parkura da taşımak isteyen Yüksel, insanlarla genelde iyi anlaşan biri olduğunu, Survivor’da da bu konuda sorun yaşamayacağını dile getirmişti.

Survivor Ayşe Yüksel boyu kaç?

Dominik Cumhuriyeti’nde devam eden Survivor 2022 yarışmasında yarışmaya devam eden Ayşe Yüksel’in boyu 1.64 cm'dir. Ayşe Yüksel, 22 yaşında bir insanın neler yapabileceğini göstermek için yarışmaya katıldığını dile getirmişti.

Survivor Ayşe Yüksel burcu ne?

23 Mayıs doğumlu olan Survivor 2022 yarışmacısı Ayşe Yüksel’in burcu İkizlerdir. Survivor Performans Tablosundaki başarısı göze çarpan Ayşe Yüksel şampiyonluğun güçlü adayları arasında yer alıyor.

Survivor Ayşe Yüksel mesleği ne iş yapıyor?

Survivor 2022 yarışmacısı Ayşe Yüksel’in mesleği tenis hocalığıdır. Survivor All Star yarışmacısı Ayşe Yüksel, bir taraftan eğitim hayatına devam ederken, diğer taraftan ise tenis antrenörlüğü işi yapıyor.