Survivor 2020 kadrosunda Gönüllüler Takımı’nda yarışan Barış Murat Yağcı’nın hayatı, kim ve aslen nereli olduğu merak ediliyor. Ayrıca memleketi, yaşı, boyu ve ne iş yaptığı ile elenme durumundaki gelişmeler de aratılan Barış Murat Yağcı’nın yaşamına dair detayları öğrenmek isteyen yarışma severler, Survivor Barış kimdir, kaç yaşında, boyu kaç cm? Survivor Barış nereli, yaş kaç, mesleği ne, ne iş yapıyor, elendi mi? Sorularına yanıt arıyor. Adanın en sessiz isimlerinden olan ve performansı ile en iyi grafiğe sahip olan iki isimden biri olan Barış Murat Yağcı hem SMS birincisi olması, hem parkurlardaki başarısı hem de efendi kişiliği ile alkış toplamaya devam ediyor. Barış Murat Yağcı’ya dair detaylar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR BARIŞ KİMDİR?

Survivor 2020 yarışmacısı Barış Murat Yağcı 1991 yılında İzmir’in Çeşme ilçesi Alaçatı Mahallesi’nde dünyaya geldi. İzmir’de büyüyen ve Bahçeşehir Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler okuyan Barış Murat Yağcı, daha sonra Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümüne başladı ve eğitimine devam ediyor. İzmirspor ve şimdiki adı Anadolu Efes olan Efes Pilsen Spor Kulübü’nde basketbol oynayan 8 senenin ardından sakatlanan Barış Murat Yağcı modellik ve oyunculuk kariyerine yönlendi. Survivor 2020’ye katılan Barış Murat Yağcı’nın ada macerası sürüyor.

Takımına isyan bayrağını çeken Survivor Aycan nereli? Survivor Aycan’ın boyu kaç?

SURVİVOR BARIŞ NERELİ?

Survivor 2020’de Gönüllüler Takımı’nda yer alan Survivor Barış İzmir Çeşmelidir. Barış’ın annesi Almanya Frankfurt doğumlu, babası ise Yunanistan göçmenidir.

SURVİVOR BARIŞ KAÇ YAŞINDA?

1991 doğumlu olan Survivor Barış 29 yaşındadır. Yağmur adında bir kız kardeşi bulunan Barış’ın annesi ve öz babasının ayrı yaşadığı biliniyor.

Kahkahaları ile meşhur Survivor Evrim nereli, ne iş yapıyor? Survivor Evrim Keklik kimdir?

SURVİVOR BARIŞ’IN BOYU KAÇ?

Survivor Gönüllüler Takımı’nın başarılı ismi Survivor Barış’ın boyu 192 cm’dir. Survivor’da 91 kiloya düşen Barış’ın burcu ise Kovadır.

SURVİVOR BARIŞ NE İŞ YAPIYOR, MESLEĞİ NE?

Survivor 2020’de yarışı sürdüren Barış Murat Yağcı modellik ve oyunculuk işi yapıyor. Survivor Barış’ın mesleği oyunculuk ve modelliktir. Kocamın Ailesi, Kiralık Aşk ve Şevkat Yerimdar dizilerinde oynayan Barış Murat Yağcı, Best Model Of Turkey yarışmasında da birinci olmuştu.

Milli koşucumuz Survivor Elif nereli, boyu kaç? Survivor Elif Gören kimdir?

SURVİVOR BARIŞ ELENDİ Mİ?

Survivor 2020 yarışmacısı Barış Murat Yağcı henüz elenmedi ve yarışa devam ediyor. Barış Murat Yağcı’nın adadaki akıbeti her yeni eleme konseyinde gelen oylarla şekillenecek.